Labdarúgás

2023.02.01. 18:41

NB II foci - Tímár Krisztián, az ETO edzője sajnálja a sok büntetést

A győriek vezetőedzője, Tímár Krisztián bár örült a pontszerzésnek, az eredménnyel kapcsolatban azért akadt hiányérzete.

kisalfold.hu

Ahogy arról beszámoltunk, a másodosztályban szereplő ETO FC 1–1-es döntetlent játszott a Szeged ellen a csapat hétfő esti, idei első bajnokiján. A mérkőzésen az első játékrészben tetszetősen futballozó győriek szereztek vezetést, ám szünet után feljavult a Szeged játéka, amely aztán ki is egyenlített. 

A győriek vezetőedzője, Tímár Krisztián bár örült a pontszerzésnek, az eredménnyel kapcsolatban azért akadt hiányérzete. Úgy véli, a sok sárga lapos büntetés is hatással volt a teljesítményre. 

Jó mérkőzést játszottunk, amelyen sikerült megszereznünk a vezetést. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben három védőnk is sárga lapot kapott és sajnos nem is tudtuk lehozni a meccset kiállítás nélkül. Ez befolyásolta is a mérkőzést, hiszen felborult az a rend, ami a szabadrúgásig jól működött. Tudtuk, hogy a Szegednek ez az erőssége és sajnos egy rögzített szituációból tudott is egyenlíteni. Döntően befolyásoló volt az is, hogy egy-nullánál kimaradt egy százszázalékos ziccerünk. Tudtuk, hogy a második félidőben a Szeged rá fog tenni egy lapáttal és kontrákra fog játszani. Idegenben örülünk az egy pontnak, de ha a szívemre teszem a kezem, akkor azt mondom, hogy Szegeden hagytunk két pontot

– nyilatkozta a szakvezető. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában