Vereség

2023.02.05. 16:10

NB II foci - Credobus Mosonmagyaróvár-Pécsi MFC 1-2 - fotók a meccsről

Kikapott hazai pályán az NB II vasárnapi meccsén a mosonmagyaróvári csapat.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

Fotó: NAGYGABOR

Credobus–Pécsi MFC 1–2 (1–1)
Mosonmagyaróvár, 300 néző. V.: Farkas T.

Mosonmagyaróvár: Heinrich –Simita (Debreceni, 84.), Papp Sz., Deák I., Horváth K. – Végh B., Gáncs (Buglyó, 78.), Illés D. (Sajbán 84.) – Korbély (Vukasovic, 78.), Nagy Z., Jasarevic.(Mayer Á., 60.) Vezetőedző: Horváth Csaba.

PMFC: Helesfay – Mayer J. (Gera, 58.), Rácz L., Pejovics, Katona – Szeles – Szabó M. (Svedyuk, 58.), Kocsis (Terbe, 89.), Kesztyűs, Harsányi (Krausz 79.) – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Weitner Ádám.

Gsz.: Papp (45.), ill. Tóth-Gábor (41.), Gera (72.).

41. p: Harsányi középre adását Tóth-Gábor fejelte a kapuba 2 méterről. 0–1.
45. p: Egy szöglet után Papp talált a vendégek kapujába. 1–1.
72. p: Katona centerezett jól és a nem sokkal korábban becserélt Gera lőtt a hálóba. 1–2.

A mérkőzést agresszívan kezdte mind két csapat, az első percekben rengeteget volt levegőben a labda, kellett pár perc, hogy a játékosok felvegyék a ritmust a mély talajon. Többnyire a mezőnyben pattogott a labda, nem nagyon tudott egyik csapat sem helyzetet kialakítani. A félidő hajrájában aztán gyors gólváltás volt,  a második játékrészben pedig ismét előnybe kerültek a baranyaiak. A hazaiak cserékkel próbálták meg fellendíteni a játékukat, de a Pécs nagyon fegyelmezetten védekezett, így meg tudta tartani a három pontot.

Horváth Csaba: – Ahogy arra számítottunk, küzdelmes mérkőzés volt. A kiegyenlített első félidő után a második játékrészben kicsit a Pécs fölé keredetünk, de egy ötperces rövidzárlatunkat kihasználta ellenfelünk. Mindenképp rászolgáltunk volna az egy pontra.

Weitner Ádám: – Nagyon örülök a győzelemnek, ha valaki, akkor én tudom, milyen nehéz itt győzni. Főleg ilyenkor, amikor az időjárás nem igazán kedvezett a futballnak. A játékosaim előtt le a kalappal, mert szervezetten és fegyelmezetten játszottak.

Fotók a meccsről

Előzetes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában