Csak egy döntetlen

2023.02.05. 16:33

NB II foci - Békéscsaba 1912 Előre-Gyirmót FC Győr 1-1

A sereghajtó otthonából egy pontot hozott el a Gyirmót.

kisalfold.hu

Békéscsaba 1912 Előre-Gyirmót FC Győr 1-1 (1-0)
Békéscsaba, 460 néző. V.: Kovács I.

Békéscsaba: Póser – Puskás G., Albert I., Bora, Mikló – Zvara L., Kitl – Váradi (Hodonicki, 71.), Máris (Hamed, 62.), Horváth P. – Czékus. Vezetőedző: Brlázs Gábor.

Gyirmót: Hársfalvi – Major M. (Szegi, 78.), Hudák D., Polgár (Csörgő V., 78.), Hajdú Á. – Kovács D. (Nagy P., 62.) – Soltész D. (Simon A., 62.), Kovács M., Madarász, Medgyes Z. – Erdei M. (Kicsun, 62.). Vezetőedző: Csertői Aurél

Gsz.: Horváth P. (27. – 11-esből), ill. Madarász (83.).

28. p: Major buktatta a középen kilépő Váradit, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, melyből Horváth P. jobbal a jobb alsó sarokba lőtt, a labda a kapufáról perdült a hálóba. 1–0.

83. p: Nagy P. pontosan passzolt középre, az érkező Madarász 4 méterről a kapu bal oldalába helyezett. 1–1.

Az idei első bajnokiján hazai pályán csak döntetlent tudott elérni a Gyirmót a sereghajtó Dorog ellen, így mindenképpen a javítás szándékával lépett pályára a szintén veszélyes zónában tanyázó Békéscsaba vendégeként. A hazaiak az első félóra végén előnybe kerültek, amit csak a hajrában tudott kiegyenlíteni a Gyirmót. A döntetlennel alighanem egyik fél sem lehet elégedett.

Brlázs Gábor: – Jó mérkőzést játszottunk. A vezetésünknél el kellett volna döntenünk a pontok sorsát, de kihagytuk a kihagyhatatlant is. Ha ilyen mentalitással játszunk a későbbiekben is, akkor biztosan elérjük célunkat.

Csertői Aurél: – Óriási szél nehezítette a folyamatos futballt. Nagy hibaszázalékkal játszottunk. Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek a meccs eldöntésére, de a játék képe alapján reális eredmény született. Nagyon fognak hiányozni ezek a pontok a végelszámolásnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában