Labdarúgás

2023.02.26. 19:06

NB II foci - Az MTK győzött a Credobus Mosonmagyaróvárral szemben

Az első félidőben gyengébben játszott a Credobus Mosonmagyaróvár, de szereztek egy gólt, a másodikban jobban futballoztak, viszont nem tudtak a kapuba találni.

kisalfold.hu

Fotó: Huszár Gábor

MTK–Credobus - Mosonmagyaróvár 1–0

28. perc: Mezei remekül tálalt a tizenhatos előteréből a balösszekötő helyén kilépő Németh K. elé, aki az ötös sarkáról higgadtan helyezett a kapu bal sarkába. 1–0.
A jó idegenbeli mérleggel rendelkező Óvár – korábban 12 vendégként lejátszott meccséből hatot megnyert és kétszer döntetlenre végzett – a Hungária úton is tisztességel helytállt. Mindent megtett a pontszerzés érdekében, de határozatlan volt a kapu előtt, s végül nem sikerült egyenlítenie.

Horváth Dávid: – Az első félidőben gyengébben játszottunk, de szereztünk egy gólt, a másodikban jobban futballoztunk, viszont nem tudtunk a kapuba találni. A védelmünk viszont mindvégig rendkívül stabil volt, így az egy találat három pontot ér.

Horváth Csaba: – Az MTK-tól kikapni nem szégyen. Végig pariban voltunk a fővárosiakkal, mindent megtett a csapat a pályán, jól játszottunk. Egy kis szerencsével akár pontot is szerezhettünk volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában