Zöld-fehér szív

2023.02.12. 18:32

NB II foci - Az ETO támadójátéka három pontot ért a Siófok ellen

Priskin Tamás több bombalövés után a véghajrában csak bevette a Balaton-parti együttes kapuját.

kisalfold.hu

Összefoglaló

69. perc: Priskin gyönyörű cselekkel jutott az ötösön belülre, ballábas lövését bravúrral védte Hutvágner, a kipattanó labdátt pedig Kiss Balázs az oldalhálóba lőtte.

79. perc: Vitális az alapvonalról gurított vissza, az érkező Priskin nyolc méterről a kapu fölé bombázott.

82. perc: Tuboly fejelt le egy felívelt labdát az érkező Priskin elé, aki közelről a hálóba lőtt. 0-1.

A második félidei játéka alapján az ETO megérdemelten győzött és a másik két megyebeli csapathoz hasonlóan megszerezte az idei első sikerét.

Így látták az edzők

Dragan Vukmir: – Az első félidőben több lehetőségünk is akadt, de sajnos egyiket sem sikerült kihasználnunk. A második játékrészben a vendégek előtt adódott több helyzet, melyek közül egyet gólra váltottak. A reális a döntetlen lett volna.

Tímár Krisztián: – Úgy érzem, próbáltuk a csapatot kellően kipihentetni a szerdai kupameccs után, ám ennek ellenére tompán kezdtünk, sok hibával játszottunk. A félidőben rendeztük a sorainkat, cseréltünk és direktebb játékot kértünk. Ennek meglett az eredménye, a második félidőben több helyzetet sikerült kialakítanunk, s végül a vezetést, ezzel együtt pedig a győzelmet is megszereztük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában