Focitorna

2023.02.07. 12:22

Komárom-Esztergom csapata nyerte a Csik Ferenc Emléktornát

Esztergomban az új városi sportcsarnokban rendezték meg az elmúlt hétvégén a Csik Ferenc Emléktornát.

Kiss T. József

A labdarúgótornán 16 megye 14 csapata szerepelt. A mérkőzéseken az MLSZ megyei igazgatóságok társadalmi aktívái, bizottsági és elnökségi tagjai, valamint főállású dolgozói vettek részt. A tornán több egykori NB I-es játékos és válogatott bizottsági tag is pályára lépett. Az eseményt egy gálamérkőzés is színesítette, amelyen a Magyar Labdarúgó Szövetség, az MLSZ SE az Esztergomi Öregfiúkkal mérte össze tudását. A csoportmérkőzések után a hármas döntőbe Bács-Kiskun, Veszprém és Komárom-Esztergom csapatai jutottak. A tornát végül óriási izgalmak közepette a házigazda Komárom-Esztergom vármegye csapata nyerte meg, megelőzve a második Veszprém vármegye és a bronzérmet szerzett Bács-Kiskun vármegye csapatát. A díjakat Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója, Hernádi Ádám, Esztergom Megyei Jogú Város polgármestere és Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója adták át. 

A győztes Komárom-Esztergom megyei csapat: Erős Gábor, dr. Kancz Csaba, dr. Németh József, György István, Moncz Ferenc, Megyesi László, Nagy Richárd, Szekér Pál, Gombola Gábor, Lahos Sándor, Magyar Sándor, Sárdi Éva, Tóth Attila, Fenyvesi László. 

A Csik Ferenc Emléktorna győztese Komárom-Esztergom vármegye csapata lett.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában