Új létesítmény

2023.02.07. 12:36

Az Audi-ETO fiataljaival avattak csarnokot Esztergomban

A Győri Audi-ETO KC Akadémia 1-es csapata is pályára lépett az esztergomi Suzuki Aréna avatóünnepségén.

kisalfold.hu

Közös kép is készült a résztvevőkkel.

Fotós: gyorietokc.hu

A Győri Audi-ETO KC Akadémia 1-es csapatát az a megtiszteltetés érte, hogy meghívást kapott Esztergomba, a Suzuki Aréna avatóünnepségére. A nívós esemény részeként a győri fiatalok bemutatómérkőzést játszottak az Esztergomi Vitézek RAFC együttesével.

A megnyitón már délelőtt kezdetét vették a programok. A köszöntőbeszédek után a magyar és orosz cirkuszművészek, valamint a Mozdulat Táncművészeti Egyesület látványos show-műsorával folytatódott a multifunkcionális rendezvénycsarnok átadása.

Délután léptek pályára Pigniczki Krisztina és Bordásné Horváth Marianna tanítványai az NB II-es bajnokság Északi csoportjában szereplő Esztergomi Vitézek RAFC ellen.

Az ünnepséget pedig egy gálamérkőzés zárta: ezen a 2000-es évek NB I-es esztergomi játékosai és a Győr XXL játszott.

„Jó hangulatú bemutatómérkőzést játszottunk a nálunk rutinosabb erőkből álló hazai csapat ellen, ahol mindenki, beleértve a sérülésből visszatérő játékosaim is játéklehetőséghez jutottak. A helyiek nagyon kedvesek és vendégszeretőek voltak. Ezúton is köszönjük a meghívást” – nyilatkozta Pigniczki Krisztina vezetőedző a győri klub honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában