Klubkártya

2023.01.17. 12:36

Sopronba jön a Fradi-busz

Elkészítik a Fradi klubkártyát.

kisalfold.hu

Az SC Sopron és a Ferencváros TC közötti partnerkapcsolati megállapodásának köszönhetően a városba érkezik a Fradi busz, ahol a soproni klub játékosainak és szüleinek, hozzátartozóinak, illetve edzőinek is lehetősége nyílik helyben elkészíttetni a Fradi szurkolói kártyát, így nem kell ezért a fővárosba utazni - olvasható a SportClub Sopron Facebook oldalán.

A soproni klub úgy döntött, hogy szeretné lehetővé tenni a soproniak, illetve a Sopron környéki lakosok számára is a Fradi klubkártya elkészítésének lehetőségét, így sok szeretettel várják szombaton azokat is, akik szintén szeretnének élni a remek lehetőséggel.

Az Európa Liga szereplést kiharcoló Ferencvárosi klub hivatalos ajándéktárgyait is forgalmazó busz január 21-én (szombat) érkezik az SC Sopron Ágfalvi úti sportközpontjának parkolójába, ahol 12 és délután 5 óra között várják az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában