Felkészülés

2023.01.20. 12:15

Sok mérkőzéssel hangol az SC Sopron focicsapata

Hasonló gólörömökben bizakodnak a soproniak. Fotó: Kisalföld

Bücs Zsolt pro licences edző vezetésével  a hét elején kezdte  meg a felkészülést a tavaszi idényre a megyei I. osztályban szereplő Caola SC Sopron labdarúgócsapata. A február 26-i bajnoki rajtig a program nagyon sűrű és összetett. Hat héten keresztül heti öt edzés, plusz egy edzőmérkőzés szerepel a szakmai stáb naplójában.

Az erőnlétnek nagy szerepe van, főleg a fiataloknak kell erősödniük, mondta a vezetőedző, akinek munkáját Szabó Szabolcs technikai vezető és masszőr, Borsi Csaba kapusedző és Körmendi Tamás rehabilitációs szakember segíti.

„A felkészülést konditeremben, műfüvön és szabadban végezzük huszonnégyes kerettel. Korábbi sérültjeink szépen javulnak, Kalász Milán és Bokor Zsolt rehabilitációs futóedzésekkel hangolják magukat a komolyabb terhelés felé. Ami az új játékosokat illeti, a Sulyok ikrek, Dániel és Marcell Csornáról érkeztek hozzánk, de további igazolások is várhatók, több játékos van próbajátékon nálunk, a tárgyalások még tartanak. A cél, hogy minél jobb pozícióban végezzünk, de az elvégzett munka mire lesz elég, azt még nem tudom. Remélem az őszi formát át tudjuk menteni tavaszra és akkor sok örömet szerzünk szurkolóinknak” – tette hozzá a rajtot a harmadik pozícióból váró együttes szakvezetője, Bücs Zsolt.

A soproniak felkészülési mérkőzései, január 21., szombat: Caola SC Sopron–Deutschekrautz (osztrák), SVSE pálya, 12 óra. Január 28., szombat: Caola SC Sopron–Csorna, SVSE pálya, 11 óra. Február 1., szerda: ETO U19–Caola SC Sopron, ETO-stadion, 11 óra. Február 4., szombat: Caola SC Sopron–SVSE, Sopron Városi Stadion, 15 óra.  Február 8., szerda: Király SE–Caola SC Sopron, Szombathely, 19 óra. Február 11., szombat: Caola SC Sopron–Gyirmót U19, SVSE pálya, 12.30 óra. Február 19., vasárnap: Caola SC Sopron–Vitnyéd, Sopron Városi Stadion, 11 óra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában