Felkészülési meccs

2023.01.21. 16:12

NB II foci - Minárik öngóljával lett 1-2 az ETO FC-MŠK Žilina összecsapás végeredménye - Fotók

az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata az utolsó felkészülési mérkőzésén a szlovák élvonalban szereplő MŠK Žilina gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol az utolsó pillanatban lőtték a győztes gólt a kapuba a vendégek.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

ETO FC Győr - MŠK Žilina 1-2 (1-0)

ETO FC Győr: Kovácsik – Kovács K., Papp, Fodor, Keresztes (Urblík 84’), Toma, Vitális (Tuboly 63’), Kiss M., Szendrei (Kiss Ba. 63’), Morínigo (Priskin 63’), Lacza. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

MŠK Žilina: L’ubomír – Leitner, Kopásek, Essomba, Kaprálik, Il’Ko, Jambor, Minárik, Nemcík, Sauer, Owusu. Cserék: Slávik, Gidi, Stojchevski, Krstic, Rusnák, Galcík. Vezetőedző: Hynek Jaroslav.

Gsz.: Minárik öngól (37’) ill. Jambor (63’), Kopásek (89’).

 

A 9. percben gyors támadást vezettek a vendégek, aminek a végén Essomba két csel után lőtt, ám az utolsó pillanatban blokkolni tudtunk. Egy perccel később gyors kontra futott végig a jobb oldalunkon, Lacza centerezését Morínigo átlépte, a hosszún érkező Szendrei elől pedig már menteni tudtak. A 37. percben megszereztük a vezetést, egy baloldali szögletre Fodor érkezett a hosszún, lövésébe középen Minárik kapott bele, akiről a hálóba perdült a labda 1-0. Öt perccel később Vitális vesztett labdát az ellenfél térfelén, amivel Essomba szaladt el a tizenhatosunkig, két csel után a hosszú irányába csavart, ahol Keresztes menteni tudott. Az 51. percben Rusnák próbálkozott átlövéssel, a labda a bal kapufát találta el. A 63. percben egyenlítettek a vendégek. Egy jobbról elvégzett szabadrúgásra Jambor érkezett, majd a hosszúba csúsztatott 1-1. Az utolsó pillanatban a győztes gólt is megszerezték a szlovákok. A vendégek bal oldalára került ki a labda, ahonnan jött egy beadás. Középen Kopásek remek ütemben érkezett a kapu elé, majd a léc alá fejelt 1-2. Hasznos felkészülési mérkőzésen van túl csapatunk, ami legközelebb január 30-án, már pontokért lép pályára a bajnokságban Szegeden.

 

- számolt be a mérkőzésről a klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában