Két bajnoki

2023.01.29. 17:44

NB II foci - A Gyirmót és a Mosonmagyaróvár is döntetlennel kezdte a tavaszi szezont

Két bajnoki meccsen, mindössze két pont.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

 

FC Ajka–Credobus Mosonmagyaróvár 1-1

Horváth Csaba: – Tudtuk, hogy az Ajka nagy nyomást helyez majd ránk, de a mérkőzés nagyobb szakaszaiban jól bírtuk ezt a nyomást, s jól is kontráztunk egészen nyolcvanöt percig. Kicsivel több pontossággal és precizitással el is dönthettük volna a találkozót, aztán sajnos egy pontrúgásból gólt kaptunk és elveszítettünk két pontot.

Gyirmót FC Győr-Dorog 1-1 

A kék-sárgák játéka elmaradt attól, amit a cél érdekében remélni lehetett a tavaszi nyitómérkőzésen, hiszen a rendkívül fegyelmezetten védekező, sereghajtó dorogi együttes végig masszívan megszállta saját térfelét, így a hazai támadók ritkán tudtak helyzeteket kialakítani.

Csertői Aurél: – Masszívan és agresszívan védekeztek a vendégek, akik ellen kevés helyzetet tudtunk kidolgozni, így a gólunk csak az egyenlítésre volt elég.

Marián Sluka: – Maximálisan elégedett vagyok a csapatommal. Tudatosan támadtuk le ellenfelünket, de egy ilyen jó csapat ellen végig kell koncentrálni, hogy meg tudjuk tartani előnyünket. Lapincs Attila

Fotók a Gyirmót meccséről

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában