Korcsolyázás

2023.01.07. 19:30

Megtelt a koripálya - Jégpályák éjszakája Győrben - fotók

A jégpályák éjszakáján az előző évekhez hasonlóan hosszabb nyitvatartással, jó zenével, a népszerű retró teával, forraltborral, és szórakoztató játékokkal is várták a korcsolyázás szerelmeseit Győrben.

kisalfold.hu

Már az este hat órai nyitáskor sorok álltak a győri jégpálya bejáratánál, és az egész este nagyon sokan keresték fel az intézményt.

Fotók a győri rendezvényről

A Nemak Jégcsarnok hatodik alkalommal csatlakozott az ezúttal hivatalosan Allianz Jégpályák Éjszakája elnevezésű rendezvényhez, amelyet a Magyar Jégkorong Szövetség 2016 óta szervez. Győrben a nagypályán zenés körözés, míg a kisebbiken ügyességi játékok várták a korcsolyázás szerelmeseit: volt például kapuralövés, szlalom vagy jeges akadálypálya is.

- Szerencsére sokan eljöttek, hiszen nagy szükségünk van a bevételre, a havi villanyszámlánk 23 millió forint, ezt kitermelni egyelőre lehetetlennek tűnik. A mostani rendkívüli iskolai szünet jól jött nekünk, ugyanakkor a szokatlan meleg időjárás nem segített, csak növelte a költségeinket - avatta be lapunkat Bartalis József, a Győri Jégsportért Alapítvány vezetője.

Győrben több, mint 150 évre nyúlnak vissza a jégkorongozás gyökerei.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában