Az élről kezdik a hajrát

2023.01.30. 18:44

Jégkorong Andersen Liga – Újabb sima UNI Győr ETO HC-siker

kisalfold.hu

A zöld mezes győriek a második negyedtől domináltak.

Fotó: UNI Győr ETO HC

UNI Győr ETO HC–Sportországi Cápák 11–5 (3–3, 4–0, 4–2)

Győr, Nemak Jégcsarnok, Andersen Liga-mérkőzés, 193 néző. V.: Máhr-Stumpf, Sütő.

UNI Győr ETO HC: Mészáros – Karpov (3), Taródi 1 (1), Nagy M. 2 (2), Koczkás 3 (3), Lévai 1. Cs.: Gusarov (1), Tiasin, Almási, Makovics 2 (2), Sipák 1, Popper, Szalai, Horváth R., Morozov, Nesterov 1 (2), Marth, Tóth A. Edző: Matejov Vladimir.

Kissé ráijesztett a sereghajtó a győriekre, hiszen az első harmadban 2–1-re és 3–2-re is vezetett. Még az első húsz perc végén egyenlítette az ETO HC, mely aztán a második szakaszban ellenállhatatlanul jégkorongozott, így négygólos előnyre tett szert. A zárófelvonásra sok nyitott kérdés nem maradt, a zöld-fehérek még növelni tudták az előnyüket, és végül magabiztos győzelmet arattak.

A tabellát az UNI Győr ETO HC vezeti úgy, hogy 2 meccsel kevesebbet játszott, mint a második helyezett DAB-ASP. Matejov Vladimir együttese 12 meccséből 10-et nyert meg, kettőt elveszített.

A következő két hétben kemény sorozat vár a csapatra, hiszen február 1-jén 20.15-kor a Dél-Budai HC vendége lesz, majd február 4-én 21 órakor a MAC Ikonok otthonában lép jégre. Jövő héten, február 9-én 20.30-kor az alapszakasz utolsó hazai meccsén a Worms Angelst fogadják Nagy Márkék, míg a bajnokság első szakaszát február 11-én, 21 órakor a Szegeden zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában