Szendrei Ákos lehet a következő igazolás

2023.01.08. 07:17

Felkészülési meccs - Dicséretes győzelemmel kezdett az ETO FC Győr

Fölényes és megérdemelt győzelmet aratott az ETO labdarúgócsapata az idei első felkészülési mérkőzésén.

kisalföld.hu

ETO FC Győr - MFK Tatran Liptószentmiklós (Liptovský Mikuláš) 4-0 (1-0)
Dunaszerdahely, MOL Akadémia. V.: Batiz (szlovák). Nemzetközi barátságos mérkőzés

ETO: Kovácsik – Kiss Balázs, Fodor, Szujó, Vincze, Toma, Kiss Bencze, Tuboly, Babati, Lacza, Borsos. Cserék: Ruisz, Kovács K., Papp, Keresztes, Tamás K., Vingler, Vitális, Kiss M., Huszár, Óvári, Szendrei, Szabó T. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

MFK: Svacek – Popovic, Bedecs, Mihál, Zupa, Pavisic, Traoere, Stas, Vaclavik, Jendrisek, Fadairo. Cserék: Divis, Necas, Filinsky, Bartos, Gerat, Laura, Gazi, Vosko, Dungel, Huska, Groger. Vezetőedző: Marek Fabula.

Gsz.: Lacza (26.), Keresztes (53,), Vitális (72.), Szabó T. (84.).

A felkészülés első hetének lezárásaként a szlovák első osztályú MFK Tatran gárdája volt az ellenfél. A 26. percben Kiss Bence ugratta ki Borsost, akinek a centerezésére Lacza érkezett középen, majd lőtt a hálóba 1-0. A 40. percben Borsos elé pattant egy felívelt labda, támadónk egy pattanás után lőtt, a labda kevéssel kerülte el a kaput.

A második félidőben pályára lépett az ETO-ban Szendrei Ákos is, aki a DAC labdarúgójaként az előző szezont a MOL Fehérvár gárdájában töltötte. Az 53. percben Kiss M. beadására Keresztes érkezett, majd a Dorogról igazolt játékos a hosszú sarokba csúsztatta a labdát 2-0. A 62. percben Kiss M. végzett el szabadrúgást huszonöt méterről, a rövid alsóba tartó lövést bravúrral védte a kapus. Kilenc perccel később Óvári tálalt Vitális elé, aki egy higgadt csel után a hálóba gurított 3-0. A 84. percben Szendrei ugrott ki a leshatáron, a tizenhatoson belül önzetlenül az érkező Szabó T. elé passzolt, aki magabiztosan értékesítette a ziccert 4-0 - írta az eto.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában