Női foci

2023.01.11. 11:52

A keret változik, a célok maradnak

Megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre az ETO FC Győr NB I-es női csapata, a kupagyőztes, bajnoki ezüstérmes együttes kemény edzésekkel és felkészülési mérkőzésekkel készül a március elején induló szezonra, ahol előbb a Magyar Kupában, majd pedig a bajnokságban lép pályára a csapat. 

A bajnokságban és a kupában is eredményes lenne a női csapat. Fotó: eto.hu

A célok nem változtak, mindkét sorozatban magasra tör Dörnyei Balázs vezetőedző együttese, amely a szokásos felmérésekkel indította a felkészülést. 
A napi két edzés mellett magyar, szlovák és osztrák ellenfelekkel játszik az együttes, amelynek tagjai közül jó néhányan majd a különböző válogatottak összetartásán is érdekeltek lesznek.

„Lesznek változások a keretünkben, hiszen Fél Patrícia, Sanda Malesevic és Elson Anett távozott az együttesből, valamint szülés után, Szőcs Réka sem tér vissza hozzánk – mondta Horváth Cs. Attila, az ETO FC női szakágvezetője. – Természetesen szeretnénk igazolni, erősíteni, hiszen továbbra is jelentős céljaink vannak. Egy válogatott labdarúgó érkezését hamarosan bejelenthetjük, míg lehetőség szerint, egy tapasztalt külföldi játékos szerződése is tervben van részünkről. Ezenkívül, továbbra is kiemelten támaszkodunk utánpótlásunkra, több fiatalunk is a felnőttekkel készül majd, s külön öröm az is, hogy súlyos sérülésből felépülve, két tehetséges játékosunk, Gaál Rebeka és Szabó Szofi is immáron teljes értékű munkát végezhet.  Ha már az utánpótlásnál tartunk, nos, fiataljaink is megkezdték a felkészülést, az akadémiai bajnokságokban szereplő U19-es, U17-es, U15-es gárdáink és az U14-es csapatunk már edz, míg a legkisebbek, az U11-es, U9-es és U7-es lányaink, jövő héten kezdik meg az idei foglalkozásokat."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában