Győrben is ezt várják

2022.12.09. 11:42

Nem volt még ilyen erős a DAC

Világi Oszkár, a Dunaszerdahelyi AC – és a győri ETO – tulajdonosa évzáró beszédet tartott a felvidéki klub gálaestjén, ahol többek között arról is szót ejtett, hogy a jelenlegi DAC minden idők legerősebbje.„A DAC ma már a Kárpát-medence egyik legkedveltebb csapata és érezzük, hogy ez milyen erőt ad számunkra” – idézi a csakfoci.hu Világi Oszkárt. 
A Dunaszerdahely jelenleg a második helyen áll a Fortuna Ligában, három ponttal lemaradva a listavezetőtől. 
„Ez csak a számok bűvölete. Sokkal fontosabb, sokkal nagyobb reményt ad mindaz, ami a klubban történt: az elvégzett munka minősége, maga az elvégzett munka ténye és a csapatszellem, amely ősszel kialakult a klubban.” 
Világi megjegyezte, hogy az elmúlt öt évben csak a Slovan és a DAC volt képes arra, hogy minden évben kivívja a nemzetközi kupaszereplést. 
„Egyszerűnek tűnik mindez, de biztos nem az, ha csak ketten tudtuk ezt megtenni.” 
Zárásként a kétkedőknek, rosszakaróknak is üzent: 
„Az életben a leglehangolóbb érzés a sikertelenség oldalán állni, hiszen ez nem ad erőt, hanem elvesz. Azok, akik a DAC ellen dolgoznak, nekik a sikertelenség életét kell megélniük, hisz napról napra, évről évre, ahogy jönnek a sikerek, nekik úgy fogy az erejük. Így fognak elenyészni az idő pusztító ölelésében.” 
Győrben is sokan várnak egy a dunaszerdahelyihez hasonló sikertörténetet... 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában