Korszerűsítették

2022.12.09. 18:42

Megnyilt a jégpálya Mosonmagyaróváron - Fotók

A pálya bővítése mellett, mely így húsz méter széles és negyven méter hosszú, kicserélték a ponyvát, a vázszerkezetet, a csöveket, betonozták, új vizesblokkokat és öltözőket alakítottak ki. 

kisalfold.hu

Fotó: Kerekes István

Pénteken megnyílt a mosonmagyaróvári jégpálya, melyet a Magyar Jégkorong Szövetség TAO-támogatásával és az önkormányzat hozzájárulásával 190 millió forintból korszerűsítettek a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület beruházásaként. A pálya bővítése mellett, mely így húsz méter széles és negyven méter hosszú, kicserélték a ponyvát, a vázszerkezetet, a csöveket, betonozták, új vizesblokkokat és öltözőket alakítottak ki. 

A megnyitón Árvay István mosonmagyaróvári polgármester mellett Kovács Zoltán, a  Magyar Jégkorong Szövetség alelnöke, Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztosa valamint  Pollhammer Jenő, a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület elnöke beszélt a fejlesztés fontosságáról.

Pollhammer Jenő tájékoztatása szerint a pályát hétköznap délutánonként a jégkorong szakosztály használja, de a téli szünet idején a látogatók előtt is nyitva áll. 

Szombaton és vasárnap várják a korcsolyázókat 10:00-12:00,14:00-16:00, 17:00-19:00 óra között. 0-5 éves korig ingyenes, 6-70 évesig 2.000 forint, 70 év fölött ingyenes a pályahasználat. A korcsolya élezés 2 500, a korcsolya bérlés 2 000 forintba kerül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában