Kézilabda

2022.12.19. 11:23

Idegenben győzött az ETO-UNI Győr

kisalfold.hu

Fotó: Vig Norbert

Salgótarján–Agrofeed-ETO-UNI Győr 19–36 (10–22)

Salgótarján, NB I/B-s férfimérkőzés, 100 néző. V.: Hajdú, Halász.

ETO-UNI Győr: Varga I. – Nagy M. 2, Sövegjártó 1, MÁTÉS 7, Ásványi, Lang 4, PAÁR 9. Cs.: PULAI (kapus), Sokoray 3, Molnár R., Győri-Dani 1, Goór, Szöllősi 3, Pápai 1, Rosta 3, Gaál 2. Edző: Bencze József.

Bencze József: – Nagyon jól sikerült az első félidő, maradéktalanul végrehajtottunk egy nagyon kemény védekezést, sikerült elvenni az ellenfél játékosainak a területét. Ebből elég sok labdát sikerült szereznünk és sok könnyű gólt tudtunk lőni. Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzés végkimenetelét, a második félidőben pedig sikerült tartanunk a megszerzett előnyünket. Nagyon örülök, hogy mindenki játéklehetőséget kapott és ezzel élni tudott. Igazi csapatként fuzionáltunk. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült győzelemmel búcsúznunk az évtől. Köszönjük a szurkolóknak az egész éves támogatást. Mindenkinek boldog karácsonyt és új évet kívánunk.

Mosonmagyaróvári KC U22–Lébény 38–17 (20–7)

Mosonmagyaróvár, NB II-es női mérkőzés, 20 néző. V.: Doleschall, Pál.

MKC: Takács Liza – DEZSÉRI 6, Baumgartner 3, Ágoston 1, Gutecz 2, LÁZÁR 9, Lengyel L. 1. Cs.: TAKÁCS LILI (kapus), BABINSZKY 6, SZABÓ CS. 6, Magyar F. 2, Sefcsik 1, Sztranyovszky 1, Benczik, Forgács, Hajczinger. Edző: Bognár Róbert.

Lébény: Mészáros – Takács N., Nagy R. 3, Lengyel A. 3, Stipkovits 2, Simon 2, Plachy 3. Cs.: Palkovits, Banyó (kapus), Lengyel Zs.1,  Horváth L., Limp, Kokas 1, Kovács L. 1, Csanádi 1. Edző: Kiss Lajos.

Bognár Róbert: – Az első alkalommal játszottunk bajnoki mérkőzést az új munkacsarnokban, ezért kicsit tartottam a mérkőzéstől. Gyorsan kiderült viszont, hogy ez felesleges volt, mert a csarnok és a csapat is remekül vizsgázott. Rengeteg futással olyan erős tempót diktáltunk, amit a vendégek nem bírtak, így végig irányítottuk a játékot, sőt, azt gondolom, ötven percig kimondottan jó kézilabdáztunk. Ez a keret az első osztályú ifjúsági bajnokságban a hatodik, a felnőtt NB II-ben pedig a harmadik helyen zárta az évet, ami egyértelműen a fiatalok fejlődését igazolja.

Kiss Lajos: – Ez a mérkőzés már a kezdés előtt eldőlt. Rajtam kívül nem hitt abban senki, hogy itt játszhatnánk egy jó meccset. Gratulálok Bognár Róbert kollégámnak, kívánom, nyerjék meg a bajnokságot.

Celldömölk–Audi ETO U22 22–34 (13–18)

Veszprém, NB II-es női mérkőzés, 80 néző. V.: Ihász, Pápai.

Audi-ETO U22: Győri A. – Lévai 4, Halász 2, Farkas E. 3, Bordás 3, Tóth G. 2, Nagy N. 5. Cs.: Németh H. (kapus), Kovács K., Havasi 6, Pádár 3, Nyerges 2, Barta 4. Edző: Bordásné Horváth Marianna.

Bordásné Horváth Marianna: – A jó kezdéssel megalapoztuk a mérkőzést, a különbséget fokozatosan tudtuk növelni. Magabiztos zárása volt ez az évnek, a folytatásra igyekszünk úgy visszajönni, hogy közelebb kerüljünk a célunkhoz.

Sárvár–SZESE Győr 30–33 (17–19)

Sárvár, NB II-es női mérkőzés, 120 néző. V.: Redling, Uhrin.

SZESE: BANKÓ – PELLES 4, FÁBIÁN 4, Rendi 1, SÁNDOR 9, MOLNÁR-BARTA C. 8, FEHÉR 5. Cs.: Dávida (kapus), Balogh V., Tóth A., FARKAS 1, Györkös 1, Kormos, Kondor, Papp, Polócz. Edző: Urbán Nikolett.

Urbán Nikolett: – Támadásban sokat javultunk erre a találkozóra és az eddig hiányolt vállalkozóbb szellemű játékunk teljesült. Az első félidei védekezésünket sikerült hatékonyabbá tenni és fizikailag is jól bírtuk a a végjátékot. Ez volt a győzelem kulcsa és a csapategység.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában