Női labdarúgás

2022.12.02. 08:04

Az ETO az MTK otthonában lép pályára a legjobb nyolc közé jutásért

A Simple Női Kupa 4. fordulójában kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr, ugyanis a bajnokságban közvetlen riválisnak számító MTK Budapest otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást.

kisalföld.hu

Rangadót játszik az ETO FC női csapata szombaton 13 órakor a kupában: a fővárosban az MTK Budapest gárdájával küzdenek meg a legjobb 8 közé jutásért. A zöld-fehérek legutóbb a bajnokságban parádés játékkal, fölényesen győzték le a vendéglátókat.  

- Egyértelműen az a célunk, hogy győzelemmel zárjuk ezt a félévet – nyilatkozta Dörnyei Balázs, az ETO vezetőedzője a klub honlapján.  – Érdekes helyzet, hogy nekünk még van egy ráadás mérkőzésünk, miközben a bajnokság már véget ért. Készülünk az MTK ellen, nem gondolom, hogy abból a meccsből kell kiindulnunk, amit játszottunk pár héttel ezelőtt, de nagyon sok dolog jól működött, amiket meg kell tartanunk, emellett figyelnünk kell arra is, nehogy az MTK valamiféle meglepetést tudjon okozni nekünk. Azt szeretném, ha a csapat ugyanolyan dominánsan futballozna, mint tette legutóbb. Nem gondolom, hogy hét gól van a két gárda között, de abban igenis hiszek, hogy meg tudjuk oldani ezt a feladatot. Vannak problémáink, sérülések és betegségek nehezítik a dolgunkat, de az biztos, hogy olyan csapattal lépünk pályára, amely tovább akar jutni a kupában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában