Labdarúgás

2022.11.19. 18:02

Női foci - Magabiztos ETO-győzelem Szegeden

A Simple Női Liga 11. fordulójában Szegeden vendégszerepelt az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott.

kisalfold.hu

Kész-St. Mihály-Szeged – ETO FC Győr 0-4 (0-2)

Szeged, Szent Gellért Fórum. V.: Urbán (Nyeste, Jávorka).

Kész-St. Mihály: Csapó – Pacsuta (Farkas N.), Marcea, Papp, Micic (Tornyi), Dékány (Sajti), Pilán, Knezevic, Balázs (Vincze N.), Suták (Lovászi), Németh Zs. Vezetőedző:

ETO FC Győr: Borok – Vida, Savanya (Sali 64’), Malesevic (Siklér 64’), Németh L., Kaziupa, Nagy F., Herczeg, Süle, Cameron (Hubacsek 87’), Khimych (Fél P. 76’). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Cameron (18’), Herczeg (31’), Süle (59’), Siklér (72’).

A 9. percben Herczeg végezhetett el szabadrúgást kiszorított szögből, próbálkozása a jobb kapufán csattant. A 18. percben megszereztük a vezetést! Vida jobboldali beadását Cameron fejelte a kapu bal oldalába 0-1. Bő félóra játé után sikerült megduplázni az előnyt. Khimych játszotta tisztára magát, majd önzetlenül hozta helyzetbe Herczeget, aki magabiztosan lőtte ki a hosszú felsőt 0-2. A 48. percben Németh L. beadását Cameron csúsztatta kapura, támadónk centikkel tévedett. Az 59. percben Khimych készítette le a labdát Sülének lövésre, aki védhetetlenül lőtt a kapuba 0-3. A 72. percben alakult ki a végeredmény, amikor Cameron verte meg védőjét a jobboldalon, majd laposan centerezett, ahol Siklér érkezett és higgadtan lőtt a szegedi kapuba 0-4.

Dörnyei Balázs: - Igazából nem tudtuk igazán, hogy mire készüljünk, a Szeged egy kétarcú csapat, jellemzően nem szoktak ennyire beállni védekezni, az erősebb csapatok ellen is bátran be merik vállalni, hogy futballozzanak, amennyire lehetőségük van rá. Számomra az nagyon szimpatikus volt, hogy labdakihozatalokkal próbálkoztak, és nem rugdosták ki a labdát. Ezzel egyszer-egyszer tudtak nekünk gondot okozni az első félidőben, de erre jól reagáltunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában