Labdarúgás

2022.11.13. 14:27

NB III – Győri derbi a harmadosztályban

Vasárnap már a 17. fordulót rendezik az NB III Nyugati csoportban, ahol egymással csap össze a két győri együttes.

kisalfold.hu

LabdarúgásETO Akadémia–Gyirmót FC Győr II 
Győr, ETO Park, 11 óra. V.: Virág.Az ETO és Gyirmót második csapata találkozik egymással az NB III-ban. A zöld-fehérek a 10., a kék-sárgák a 14. pozícióból várják a városi rangadót. 
„A csapat nagyszerű munkát végzett a hét folyamán, bízom benne, hogy ezt meg is tudjuk mutatni a pályán vasárnap. Nehéz feladatunk lesz, mert jó ellenféllel találkozunk, amely szép focit játszik, de mi csak magunkkal foglalkozunk” – szögezte le Antonio Munoz, a zöld-fehérek edzője. 
„Értékes pontot szereztünk az elmúlt fordulóban a középmezőny elejéhez tartozó Érd otthonában, most városi rangadón egy jó formában lévő és technikás focit játszó ETO Akadémiához látogatunk. Folytatnunk kell a stabil védekezést, a támadások befejezésére pedig jobban kell koncentrálnunk, hogy elérjük céljainkat” – mondta Ördög József, a Gyirmót II edzője, aki korábban 44 alkalommal játszott az élvonalban a zöld-fehéreknél. 
Csornai SE–Budaörs 
Csorna, 13 óra. V.: Büki.Az újonc rábaközi gárda nem várt, súlyos vereséget szenvedett múlt hétvégén Zalaegerszegen, ahol 7–1-re kapott ki. 
„Borzasztó volt a vereséget átélni. A bajnokság eddigi leg- gyengébb teljesítményét nyújtottuk, de túl kell most már lépnünk ezen, s el kell felejtenünk a múlt heti fiaskót. Ez azért is nagyon fontos, hogy legyen esélyünk a pontszerzésre, még ha ez nem is lesz egyszerű feladat a Budaörs ellen” – fogalmazott Varga Péter, a csornaiak edzője. 
A forduló további párosítása: Puskás Akadémia II–Kaposvár, 11.00; III. ker. TVE–ZTE II, Érd–Mór, Teskánd–Bicske, Veszprém–Fehérvár II, Nagykanizsa–Komárom, Zsámbék–Tatabánya, Kelen–Balatonfüred, 13.00. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában