Vereség a rangadón

2022.11.26. 08:19

NB II foci - Gyirmót FC Győr–Szeged 0-1 - fotók

A Gyirmót szombaton fogadta a Szegedet.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

Gyirmót FC Győr–Szeged 0-1

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion. Játékvezető: Pintér Csaba (Kóbor Péter, Vörös Dániel)
GYIRMÓT FC GYŐR: Hársfalvi – Szegi, Polgár, Csörgő (Hudák, 84.), Hajdú – Vass Á. – Kovács M. (Soltész, 70.), Erdei, Nagy P., Medgyes Z. (Mayer, 84.)– Pethő B. (Herjeczki, a szünetben) Vezetőedző: Csertői Aurél
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA: Takács J. – Könczey, Temesvári, Szilágyi Z., Tóth B. – Papp Á. (Rédling, 91.), Farkas A. – Gajdos, Szakály D. (Simon Á., 80.), Kundrák (Haruna, 67.) – Bíró B. (Pintér Á., 67.) Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics

Percről percre

90+4. perc: Vége a mérkőzésnek. Köszönjük megtiszttelő figyelmüket!

90+3. perc: Hársfalvi is felmegy Nagy P. szabadrúgásánál, és fenn is marad, de végül sem ő nem kerül helyzetbe, sem más hazai játékos.

90+1. perc: Soltész lövése elszáll a kapu fölött.

90+1. perc: Négy perc a hosszabbítás.

90+1. perc: Papp Áron helyére Rédling Kevin áll be. 

88. perc: Előbb Erdei, aztán Nagy P. lövésébe is belevetődik egy szegedi védő. 

84. perc: Soltész állítja meg szabálytalanul a szegedi kontrát: sárga lap.

84. perc: Gyirmóti cserék: a megsérült Csörgő helyére Hudák Dávid áll be, Medgyes Zoltánt Mayer Ádám váltja.  

80. perc: Simon Ádám Szakály Dénes helyére áll be. 

70. perc: Kovács Milánt Soltész Dominik váltja. 

67. perc: Kundrák helyére Haruna, Bíró B. helyére Pintér Ádám áll be.

49. perc: Szegi emeli a labdát a tizenhatos jobb sarkáról kapura, de célt téveszt.

47. perc: Szakály oldalról belőtt szabadrúgását Hársfalvi fogja. 

46. perc: Folytatódik a mérkőzés. Pethő Bencét Herjeczki Kristóf váltotta a szünetben. 

45. perc: Vége az első féldőnek. 

33. perc: Egy gyirmóti szabadrúgás után Polgár fejeli a labdát Takács J. kezébe.

30. perc: GÓÓÓL! Jobb oldali szegedi akció végén Bíró lövi a labdát 6 méterről a felső lécre, a kipattanót Szakály 5 méterről a kapu jobb oldalába lövi. 0–1.

29. perc: Jobb oldali szegedi szöglet után a lefejelt labdát Szilágyi lövi kapu fölé.

27. perc: Labdát szerez a félpályán a hazai csapat, a gyors akció végén Nagy Patrik lövi el a labdát 20 méterről, de a lövése kapu fölé száll.

21. perc: Medgyes Z. lövése után megrezdül a háló. Oldalról.

19. perc: Sárga lapot kap Szegi.

17. perc: Bírót szereli az ötös bal sarkánál Szegi. A hazaiak szerint tiszta szerelés volt, a vendégek szerint nem. A játékvezető nem látott szabálytalanságot. 

12. perc: Egy jobb oldali gyirmóti szöglet után Takácsé lehet a labda. Mindenki biztos benne, hogy kézbe is veszi a labdát a szegedi kapus, ám bizonytalankodik, kiejti a labdát, Pethő lecsap rá, elviszi a kapus mellett, és kisodródva a kapu közepét célozza meg, ám a gólvonalon álló kék-fekete mezes védő menteni tud.

8. perc: Apró közjáték a helyszínről: a kezdőcsapatban 21-es mezszámmal Papp Áron szerepelt a vendégeknél, ám meglepetésünkre egy 22-es mezszámú játékos játszik a helyén. Sikerült kideríteni, hogy ő valójában Papp Áron, csak mezt cserélt. A kérdés már csak az, hogy az eredetileg 22-es mezszámmal csereként nevezett Pintér Ádám milyen mezt visel, de ez majd akkor derülhet ki, ha esetleg pályára küldi őt a vendégek vezetőedzője. (Később kiderült: a 21-es mez Pintéré.)

5. perc: Gajdos jobb oldali beadása után középen Bíró elől mentenek szögletre a hazai védők.

1. perc: Szokásos sárga mezében a gyirmótiak, kék-feketében játszanak ma a szegediek. A mérkőzés gyászszünettel kezdődik, Mészöly Kálmánra emlékeznek a csapatok és a nézők. A találkozót a hazai együttes kezdi.

 

Előzetes - A kék-sárga együttes az elmúlt fordulóban hosszú hazai böjt után tudott nyerni a Kazincbarcika ellen, most igazi rangadó vár rájuk. „A Szeged nagyon jó csapat, nem véletlenül tartózkodik évek óta a másodosztály élmezőnyében, tavaly is csak hajszállal maradtak le a feljutásról. Szoros, kiélezett a jelenlegi bajnokság. Hazai pályán nyernünk kellene, de a maximumot kellene ehhez nyújtanunk” – mondta Csertői Aurél, a Gyirmót vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában