Bajnoki idegenben

2022.11.06. 15:05

NB II foci - Budafokon kapott ki az ETO FC Győr

kisalfold.hu

Budafoki MTE – ETO FC Győr 2-1 (1-0)
Budafok, BMTE Sporttelep. V.: Kovács J. Z. (Szalai, Máyer).

Budafoki MTE: Gundel-Takács – Horgosi D., Jagodics M., Fótyik, Margitics (Csonka A. 63'), Soltész I. (Vaszicsku 92'), Adorján, Kovács D. (Németh M. 79'), Horváth O., Sós M. (Szűcs 63'), Beke P. (Takács R. 63'). Vezetőedző: Mátyus János.

ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K. (Kiss Ba. 65'), Papp, Fodor, Szujó, Benczenleitner, Toma (Kovács I. 65'), Vitális, Kiss Be., Lacza, Priskin (Babati 54'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gsz.: Fótyik (15’), Beke (61’) ill. Kovács I. (77’).
Kiállítva: Szujó (87’).

Tímár Krisztián: - Összességében az első félidőt egy kicsit lassabb játékkal kezdtük, ennek ellenére megvoltak a helyzeteink. Sajnos pontrúgás után kaptuk a gólt, pedig erre készültünk. A második félidőre élesebben jöttünk ki, azonban egy kontrából gólt kaptunk, szinte helyzet nélkül. Azt gondolom, hogy ebben a játékrészben megvolt az a mentalitás, ami kell. Talán abban kell fejlődnünk, hogy az ilyen meccseket ki kell hoznunk ikszre, vagy akár megnyernünk. Úgy érzem rászolgáltunk a döntetlenre, de ez egy ilyen mérkőzés volt, gratulálok a Budafoknak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában