Labdarúgás

2022.11.13. 17:47

NB II foci - A hajrában tudott egyenlíteni Kozármislény ellen az ETO - Fotók

Már-már azt hihette a HR-Rent Kozármisleny közönsége, hogy a labdarúgó NB II. 17. fordulójában minden pontot begyűjt csapata, azonban az ETO a hajrában egyenlíteni tudott.

kisalfold.hu

Labdarúgó NB II. - Kozármisleny - ETO FC Győr

Fotó: Laufer László

Az első játékrész hajrában úgy tűnt, sokat érő gólt szerzett a HR-Rent Kozármisleny. Ekkor egy győri támadást állított meg a hazai csapat, és gyors ellentámadásba kezdett. Bartha cselezte ki ellenfelét, majd az érkező Bekének passzolt, aki egy csel után a hosszú alsóba vágta a labdát.

A fordulás után tartották előnyüket a kék-fehérek nagyon sokáig, már-már úgy tűnt, minden pontot bezsebelnek azonban a 79. percben Benczenleitner a bal szélről a hosszún érkező Kovács Krisztián elé tálalt, aki kapásból a felső léc alá bombázott, ezzel pedig egy egységet elcsent a Kozármislenytől - számolt be a mérkőzésről a bama.hu.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–ETO FC GYŐR 1–1 (1–0)
Labdarúgó NB II., 17. forduló. Kozármisleny, 400 néző. V.: Farkas (Kiss, Nagy). 
Kozármisleny: Lékai – Guth (Kotroczó, a szünetben), Horváth D., Gál, Turi – Tölgyesi (Tóth Z., 88.), Kosznovszky, Vajda (Nagy E., 67.) – Beke, Kirchner (Károly, 60.), Bartha. Edző: Szekeres Zoltán. 
ETO FC GYŐR: Fadgyas – Papp M., Szujó, Fodor – Kovács K., Tuboly (Kiss B., 55.), Toma, Kovács I., Benczenleitner – Babati (Óvári, 69.), Vitális (Lacza, 55.). Edző: Tímár Krisztián.
Gólszerzők: Beke (45.), ill. Kovács K. (79.).

Tímár Krisztián: - Azt gondolom, hogy egy küzdelmes első félidő után a lehető legrosszabbkor kaptunk egy gólt, úgy, hogy nekünk kellett volna gólt szerezni, de sajnos a letámadásból az ellenfél szerzett előnyt. Ez egy mélyütés volt abban a pillanatban, de a szünetben próbáltuk rendezni a sorokat, és azt gondolom, hogy a második játékrészben már sokkal több helyzetünk volt, igaz a Kozármisleny hellyel-közzel át tudta venni a játék irányítását, de az utolsó félórában gólt rúgtunk, és azt gondolom, hogy egy kiállítás benne maradt a mérkőzésbe. Összességében örülök, hogy az egy pont meg lett, de úgy érzem, hogy a végén meg tudtuk volna fordítani a mérkőzést. Rendezzük a sorokat a következő két hétben, és a Diósgyőr ellen folytatjuk hazai pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában