Labdarúgó NB III

2022.11.26. 08:00

Múlt heti formákban bizakodnak a megyei csapatok

Hétvégén a 19. fordulót rendezik az NB III Nyugati csoportban, mindhárom megyei csapat vasárnap lép pályára.

Gyirmót FC Győr II–Bicske
Gyirmót, Alcufer stadion, vasárnap, 11 óra. V.: Gáspár.
A múlt fordulóban meg-
győző játékkal, 4–0-ás megérdemelt sikert ért el a Gyirmót II, amely egy újabb győzelem esetén beérhetné, meg is előzhetné közvetlen riválisait. 
„Növelheti esélyünket, hogy hosszú idő után ismét hazai pályán játszhatunk. Masszív, jó csapat a Bicske, de ha a helyzetkihasználásunk olyan lesz, mint az előző fordulóban, akkor jó eredménnyel zárhatjuk a találkozót” – mondta Ördög József a kék-sárgák edzője.

ETO Akadémia–Mór
Győr, ETO  Park, vasárnap, 11 óra. V.: Iványi.
„Vasárnap nem számíthatunk könnyű meccsre, ellenfelünknek új edzője van, így minden bizonnyal nagyobb bizonyítási vággyal és koncentrációval lép pályára. A világbajnokság a héten megmutatta, hogy a labdarúgásban nincs könnyű mérkőzést, ezt bizonyítja Argentína és Németország példája is. Megpróbáljuk ugyanazt a koncentrációt hozni, mint az elmúlt mérkőzéseken és célunk az újabb három pont begyűjtése” – mondta Antonio Munoz edző.

III. ker. TVE–Csorna
Budapest, III. ker. TVE Sporttelep, vasárnap, 13 óra. V.: Fehérvári.
Legutóbb ugyan egygólos vereséget szenvedett az ETO fiataljaitól a Csorna, ám Varga Péter edző nem lehetett elégedetlen játékosai teljesítményével.
„Nem szabadott volna a múlt héten kikapnunk, egyéni hibákból kaptuk a gólokat, s a második félidőben már sokkal jobban játszottunk, de amíg nem lövünk gólokat, ez van. Ezzel együtt örülök a jó teljesítménynek, s annak hogy ennyi sikertelen mérkőzés után is motivált a csapatunk. Bár  a tabella nem ezt mutatja, a csoport  talán legerősebb csapata lesz most az ellenfelünk, amely ellen az elmúlt hetekben látott felfogást és teljesítményt várok a fiúktól. Nagyon fontos lenne, hogy a hátralévő két fordulóban megmaradjon a tartása az együttesünknek” – fogalmazott a csornai szakvezető.

A 19. forduló további programja, ma: Tatabánya–Veszprém, 13 óra. Vasárnap: Puskás Akadémia II–Budaörs, 11 óra. Érd–Fehérvár II, Teskánd–Komárom, Nagykanizsa–Balatonfüred, Zsámbék–Kaposvár, Kelen SC–ZTE II, 13 óra.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában