Kosárlabda

2022.11.26. 10:03

Meglepné az SKC a második Albát

kisalföld.hu

Szombaton 16 órától tévés bajnokit játszik az SKC férficsapata az Alba otthonában, Székesfehérváron. A fehérváriak jelenleg a 2. helyen állnak a tabellán. Kosztasz Flevarakisz gárdája a 7. 
Hét közben az Alba Kaposváron tudott nyerni nagy hajrával 103–95-re, míg az SKC a héten készülhetett a mai össze­csapásra. 
„Azt gondolom, elindultunk egy jó úton, kezd összeállni az új csapat játéka. Ezzel együtt a bajnokság egyik legerősebb együtteséhez látogatunk, amelynek akár külső, akár belső posztokon sok fegyvere, jó játékosa van. Egy nagyon jól támadó csapatról van szó, Kaposváron száz pont fölött dobtak, de összességében is kilencven fölött átlagolnak. Fontos lesz a hatékony, szervezett védekezés, valamint hogy az általuk gyakran alkalmazott agresszív letámadás ellen vigyázzunk a labdára, ne adjuk azt el túl sokszor. Riválisunk ugyanis sok pontot szerez labdaszerzések utáni lerohanásokból. Amiben még nagyot kell lépnünk előre, az a védőlepattanók megszerzése, mert hiába védekezik jól a csapat, ha engedi, hogy a palánkja alatt az ellenfél visszaszerezze a labdát és második, esetleg har­madik esélyt kapjon” – mondta a vezetőedző. 
Flevarakisz szerint a legjobb formában lévő Albára készültek a héten, és próbálnak meglepetést okozni. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában