Kézilabda

2022.11.29. 18:05

Idegenben folytatja az Audi-ETO

kisalfold.hu

Az Európa-bajnokság után idegenben lép pályára az Audi-ETO a női NB I 11. fordulójából előrehozott mérkőzésén. Az ellenfél ma 18 órakor idegenben az Alba Fehérvár lesz.

Szinte teljes kerettel várják a mérkőzést a zöld-fehérek, hiszen minden győri játékos sérülés nélkül tért haza a kontinensviadalról. A jelenleg is tartó Ázsia Játékok miatt Rju Un Hi még nem csatlakozott a kerethez, mivel ő Dél-Korea válogatottjával szerepel a viadalon.

Legutoljára október 19-én láthatta bajnoki mérkőzésen a közönség az Audi-ETO csapatát, novemberben az Európa-bajnokság miatt szüneteltek a hazai pontvadászat küzdelmei. Ezen a találkozón a NEKA együttesét győzték le Ambros Martín tanítványai 34–20-ra hazai pályán. Ezen a meccsen kívül eddig az előrehozottakkal együtt hat mérkőzést játszott a csapat és mindet meg is nyerte, így 14 ponttal a tabella élén áll.

Az Alba Fehérvár együttese eddig öt összecsapást játszott, amiből kettőt megnyert, kétszer kikapott és egyszer döntetlent játszott. Az esély egyértelműen a címvédő győriek mellett szól.

Schatzl Nadine, a győriek szélsője a klub honlapján így nyilatkozott: "Hosszabb ideje nem voltunk együtt, nagyjából két napunk volt, hogy kicsit ráhangolódjunk a folytatásra, ráadásul hétvégén már a BL is folytatódik. Az agresszív, kemény védekezés lesz a kulcs, ha abból tudnánk gyors gólokat rendezetlen védelem ellen lőni, az nagyban megkönnyítené a dolgunkat." 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában