Női labdarúgás

2022.11.26. 10:21

Három pontért utazik az ETO Újpestre

A Simple Női Liga 12. fordulójában Újpestre látogat az ETO FC Győr, ahol az újonc ellen szeretné gyarapítani pontjai számát. A mérkőzést szombaton 13 órától rendezik a fővárosban.

kisalföld.hu

Az ETO az előző fordulóban Szegeden tudott nyerni meggyőző fölénnyel. Ennek tudatában utazik az újonc Újpest otthonába, ahol szombaton lép pályára az újabb három pont reményében. A vendéglátók az eddigi tizenegy meccsükből egyet nyertek meg, egyszer játszottak döntetlent és kilenc alkalommal szenvedtek vereséget. Az így megszerzett négy pontjukkal a tabella utolsó, 12. helyén állnak. Ennek fényében is a találkozó esélyese az ETO.  

- Első számú célunk, hogy megszerezzük a három pontot – kezdte Dörnyei Balázs vezetőedző a klub honlapján. – Azt gondolom, hogy erre jó esélyünk is van, de tiszteljük az ellenfelünket, ezért százszázalékos erőbedobással készültünk a héten. Az elképzelhető, hogy a jövő heti kupameccsünk miatt lesz egy-két változás a csapaton belül, úgy hogy azok is lehetőséghez juthatnak, akik eddig kevesebbet játszottak, de egyértelmű elvárás tőlük is, hogy jó teljesítményt nyújtsanak, és győzelemmel jöjjünk haza Újpestről.

Süle Dóra, az ETO egyik erőssége.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában