Szerdán lesz az első hazai meccs

2022.10.16. 12:30

Vízilabda – Győri vereség az ob I rajtján (videóval)

kisalfold.hu

Dunaújvárosi FVE–UNI-Győr GYVSE 16–4 (5–0, 5–2, 3–1, 3–1)

Dunaújváros, ob I-es női mérkőzés. V.: Berki, Szabó X.

DFVE: Maczkó – Jonkl, Sajben 2, Dobi 1, Horváth B. 2, Mahieu 2, Szabó N. 1, Garda 3, Mucsy 3, Kardos, Erdélyi 1, Sümegi, Kardos 1, Eikel. Edző: Mihók Attila.

GYVSE: Horváth A. – Rádli, Hateier, Gálicz, Vaszari 2, Török, Németh V., Huszti V., Huszti D., Kiss A, Szedlák, Dróth 1, Kurucz 1, Mozbauer. Edző: Vogel Zsolt.

Az első két negyedben eldőlt a találkozó, ekkor kevésbé tudta tartani a lépést a hazaiakkal a győri együttes, a folytatásban viszont már kiegyenlítettebb volt a játék.

A győriek szerdán 13 órakor a szezon első hazai meccsén az UVSE-t fogadják az Aqua Sportközpont sátras medencéjében.

Mihók Attila: – Nagy várakozásokkal tekintünk az idény elé. Ismét szép feladatot kaptunk, jelentős fiatalításon ment át a csapat, elsősorban a saját utánpótlásból merítkeztük. Ez volt az első meccs igazán éles helyzetben, azt gondolom, elégedettek lehetünk, mert fegyelmezettek voltunk. Az izgalom, hév nem vitt el bennünket az elején. Jó egységet alkotott a rutin és a fiatalság.

Vogel Zsolt: – Jó első meccs volt a maga bájával és szépségével. Tavaly talán itt éreztem magam a legkellemetlenebb helyzetben edzőként, ez most sokkal jobb teljesítmény volt. Megpróbáltuk a taktikát végigvinni, de kissé megilletődöttek, talán hitehagyottak voltunk az elején, ez pedig döntőnek bizonyult. A hibákat tudjuk orvosolni, hiszem, hogy akár már a jövő heti két meccsen meg tudják csinálni a lányok azokat, melyeket egyébként tudnak.

Kurucz Kata: – Vártuk már a rajtot, tudtuk, hogy erős meccsel. Motiváltak voltunk, de az elején sokat rontottunk, ebbe bele is fáradtunk kicsit. Utána felszívtuk magunkat, jobban tudtunk koncentrálni. Az edzőnk által említett hibákat pedig a fontos meccsekre mindenképpen megpróbáljuk kijavítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában