Sopronban gyógyul Lencse Dániel

2022.10.14. 14:24

Többet nem futballozhat a szívműtétje után lábadozó bőnyi játékos

Már a Soproni Rehabilitációs Gyógyintézetben lábadozik a bőnyiek labdarúgója, Lencse Dániel, akit nemrég életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, majd műtöttek meg mert megrepedt az aortája.

A 27 éves játékos nagyjából egy hónapja  az egyik edzés előtt még otthonában lett rosszul s került a győri sürgősségire, ahonnan átszállították az egyik fővárosi kórházba, ahol életmentő műtéten esett át.  

A beavatkozás után akadt némi komplikáció, nem véletlen hogy a labdarúgó korábban azt mondta: "A napokban talán háromszor születtem újra. Úgy érzem, most kaptam még egy esélyt. Meg fogok változni. Sikerülni fog, mert a focipályán is mindig nyerni akartam, s ha kell, tudok a céljaimért küzdeni."

Dani érdeklődésünkre elmondta, szerencsére túl van a nehezén:

Életmentő szívműtétje után Lencse Dániel a soproni rehabilitációs intézetben gyógyul.

"Már egyre többet sétálgatok, de fokozatosan kell a szervezetemet terhelnem. Minden nap tíz perccel többet gyalogolhatok. Nagyon jó itt a Lövérekben a levegő. Persze azért meg javulnom kell, de nagyon jó kezekben vagyok Sopronban is. Az orvosok, nővérek úgy vigyáznak rám, mint a hímes tojásra. Nagyon kedvesek. Amúgy rengetegen érdeklődtek felőlem, s írtak rám. Nagyon jól esett, mert tudom, érzem, sokan szeretnek. A kutyám, Cody persze nagyon  hiányzik, mert a kórházban nyilván nem lehet velem, de egyszer már elhozták, s a barátaim segítségével hamarosan újra meglátogat engem" – tette hozzá a fiatalember, aki egy rossz hírt is megosztott velünk.

"Nem kerteltek az orvosok, sajnos a sportot, a labdarúgást abba kell hagynom. Természetesen ezt nagyon sajnálom, de a lényeg hogy itt lehetek, s élek. Sok minden más vár még rám" – mondta befejezésül, ám bizakodva Dániel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában