Labdarúgás: ETO-döntetlen Kazincbarcikán

2022.10.03. 10:32

Tímár Krisztián szerint értékes a vasárnap szerzett egy pont

A Merkantil Bank Liga, NB II 9. fordulójában az ETO FC Győr 0-0-ás döntetlent ért el Kazincbarcikán. A zöld-fehérek a 70. perctől Toma György kiállítása miatt tíz emberrel játszottak.

Tímár Krisztián, a győriek vezetőedzője így látta a mérkőzést a klub honlapján: - Azt gondolom, hogy az első félidőben szépen fokozatosan átvettük a mérkőzés irányítását, egészen a kiállításig kontroll alatt is tartottuk a meccset. Azután egy más mérkőzés alakult ki, büszke vagyok a csapatra, mert egy másik arcát is megmutatta, nagyon nagyot küzdöttek a fiúk, a védelem és Fadgyas is a kapuban extra teljesítményt nyújtott. Véleményem szerint korábban el kell dönteni a kérdéseket, amikor meg vannak a helyzeteink és kicsit az ellenfél fölé növünk. A góllövéssel továbbra is hadilábon állunk, de a védelemmel elégedett vagyok, és összességében értékesnek mondhatjuk az idegenben szerzett egy pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában