Emberhátrányból

2022.10.22. 08:57

NB II foci - Gyirmót FC Győr–Soroksár SC 2-2

Hiába vezetett 2-0-ra a félidőben a meccs nagy részében emberhátrányban játszó Gyirmót, nem sikerült nyernie Csertői Aurél csapatának.

kisalfold.hu

Fotó: Huszar Gabor

Gyirmót FC Győr–Soroksár SC 2-2 (2-0)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion. Játékezető: Pillók Á. (Kulman Tamás, Rózsa Dávid)
GYIRMÓT FC GYŐR: Rusák – Szegi, Polgár, Hajdú Á., Nahirnij – Vass Á. – Herjeczki, Kovács M., Berki - Simon, Medgyes. Vezetőedző: Csertői Aurél
SOROKSÁR SC: Holczer - Nagy O., Króner, Valencsik, Pintér D. – Haris, Hudák M. – Köböl, Lisztes, Hajdú R. – Halmai. Vezetőedző: Lipcsei Péter  

 

Percről percre

90+4. perc: A középkezdés után lefújja a mérkőzést a játékvezető. Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

90+4. perc: GÓÓÓL! Halmai egy visszafejelt labdát 18 méterről a bal alsóba lő, ezzel egyenlít a Soroksár! 2-2

90+1. perc: Négy perc a ráadás.

89. perc: Kovács Milánt kell ápolni, egy rossz lépés után maradt lenn a gyepen a saját térfelel közepén.  

83. perc: Pethő Bence váltja Simont.

80. perc: Kecskés védi Hudák lövését.

80. perc: Berkit Kovács D. váltja, Medgyes helyére pedig Soltész áll be.  

78. perc: Simon A. kap sárgát, Harissal szemben volt szabálytalan.  

78. perc: Hajdú R. helyére Hegyi Péter áll be a vendégeknél.  

76. perc: Berki indításával Medgyes iromadik kapu felé, azonban Lisztes utoléri, és Holczer segítségével tisztázni tudnak a vendégek. 

70. perc: Berki felívelését Simon elől fejeli vissza a mezőnybe a kapujából kimozduló Holczer. 

64. perc: Szegi kap sárga lapot, miután leütküzte Hudákot az oldalvonalnál.

63. perc: Berki büntetőjét a balra vetődő Holczer kivédi. A kipattanó Szegié lehetne, de elcsúszik, és a játékvezető szerint ekkor kézzel ér labdába. Kifelé jár a szabadrúgás.

62. perc: Simont rántják le a tizenhatoson belül: tizenegyest ítél a játékvezető. Erdélyi volt a szabálytalan, ő sárga lapot kap a lerántásáért. 

58. perc: GÓÓÓL! Lisztes góljával szépít a Soroksár. 2-1.

56. perc: Berki cselezgeti be magát a tizenhatoson belülre, de lőniel már nem sikerül. 

53. perc: A kapura törő Medgyest rúgja fel hátulról Króner. Sárga lap. A stadionban többen szigorúbb büntetést is el tudtak volna képzelni.

50. perc: Nahirnij viszi el a labdát a védője mellett a bal oldalon, az alapvonalról Berkinek teszi vissza azt lövésre, Berki lövése a felső lécről vágódik le a gólvonal elé. Holczer egy másodpercig maga sem találta a labdát, aztán kiderült, hogy mögötte van. 

46. perc: Hudák M. lövését védi Kecskés.

46. perc: Folytatódik a mérkőzés. Cseréltek a szünetben a vendégek: Nagy Olivér helyére Erdélyi László, Pintér Dominik helyére pedig Csontos Dominik állt be.

45+4. perc: Vége az első félidőnek.  

45+1. perc: Három perc a ráadás az első félidő végén.

45. perc: Kecskés húzza le Lisztes léc alá tartó fejesét. Lisztes fejese is szép volt, Kecskés védése is, de les miatt kifelé jár a szabadrúgás. 

42. perc: GÓÓÓL! Egy kontratámadás végén Medgyes Z. 12 méterről, jobbról lövi a labdát a jobb alsóba. Simon A. a saját térfeléről adta a gólpasszt. 2–0 

39. perc: Remek jobb oldali akció ismét a hátrányban játszó hazaiaktól: Szegi alapvonalról visszapasszolt labdája azonban megpattan Simon A. előtt, így ziccerben nem találja el azt.  

38. perc: Berki jobbról adja be a labdát középre, Simon A. centikkel marad csak le róla.

29. perc: Nagy O. jobb oldali beadását Kecskés fogja kézbe.

22. perc: A veszélyes helyről járó szabadrúgás végül sok veszélyt nem okoz: Haris a saját csapattársát találja el a labdával. 

21. perc: Kecskés áll be a kapuba, Herjeczkit hozza le a pályáról Csertői.

19. perc: Rusák mozdul ki teljesen feleslegesen a kapujából, és az 16-oson kívül kézzel elhúzza Halmai lábát. A játékvezető kiállítja a gyirmóti kapust. 

17. perc: Medgyes Z. passzolja jobbra a labdát a tisztán érkező Herjeczkinek, ő azonban nem lő, és már úgy tűnik, hogy oda a helyzet, de még vissza tudja ívelni az alapvonalról, a túloldalról Simon fejesét sikerül blokkolni. 

7. perc: Simon A. sarkazza kapura a labdát az ötös jobb sarkáról, Holczernek sikerül mentenie.  

3. perc: GÓÓÓL! Vezet a Gyirmót! Szegi szokásos nagy bedobása után előbb Simon csúsztatja tovább, majd Medgyes tartja meg a labdát, aztán visszagurít lövésre, Vass Ádám pedig 17 méterről, jobbról kilövi a jobb sarkot. 1-0

1. perc: Feketében a vendégek, sárgában a hazaiak. Mindkét csapat legutóbbi három meccsének ugyanaz lett az eredménye: egy 2-0-s győzelem után kikaptak 2-1-re, az előző fordulóban pedig nyertek 3-1-es különbséggel. A különbség, hogy a Gyirmót hazai pályán gyengén szerepel, a győzelmeit két kivétellel vendégként szerezte, míg a Soroksár idegenben a 2. forduló óta nyeretlen.

Előzetes - A Gyirmótnak az idei őszön a hazai pálya szinte hátrányt jelent az eredményesség szempontjából. Ezen változtatnának ma a kék-sárgák.

Csertői Aurél vezetőedző: „Siófokon olyan futballisták is kaptak lehetőséget, akik eddig kevesebb játékperchez jutottak. Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy be tudja mutatni, mire képes. A hazai meccsek tapasztalatából kiindulva, a Soroksár  ellen hátul stabilizálni kell a védekezésünket, és remélem, ezúttal hazai környezetben is sikeresek leszünk.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában