Bajnoki

2022.10.02. 07:47

NB III foci - Komoly erőpróba előtt mindhárom megyei csapat

Az NB III 11. fordulóját rendezik vasárnap, a Nyugati csoportban az ETO fiataljai a listavezetőt fogadják, de a Gyirmót II-re és a Csornára is erős ellenfél vár.

kisalfold.hu

Eredmények itt >>

Előzetes

ETO Akadémia–Veszprém
Győr, ETO Park, 11 óra. V.: Horváth M.

A győri fiatalok kemény erőpróba előtt állnak, ugyanis a remekül teljesítő, a bajnokságot vezető Veszprém csapatát fogadják a harmadosztályú bajnokság aktuális fordulójában. Az ETO Akadémia vasárnapi ellenfele eddigi tíz mérkőzéséből nyolcat megnyert, egyszer játszott döntetlent, és szintén egy alkalommal szenvedett vereséget. A szakmai stáb reméli, hogy minél előbb visszatalál a csapat a jó útra, akár már most hétvégén meglepetést okoznának a rutinos veszprémiek ellen. „A tabella állása szerint a Veszprém a legjobb csapat eddig a bajnokságban, így nagyon nehéz meccs vár ránk. Mindent meg fogunk tenni, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát és itthon tartsuk mind a három pontot” – mondta lényegre törően Antonio Munoz, a zöld-fehérek szakvezetője.

Kelen SC–Gyirmót II
Budapest, Szabadkikötő SE Sporttelep, 14 óra. V.: Juhász D.

A hétközi fordulóban nem várt különbségű vereséget szenvedett a Gyirmót, így most győznie kellene a középmezőnyben tanyázó fővárosiak otthonában, hogy feljebb zárkózhasson a tabellán. „A legfontosabb, hogy elhiggyék a játékosaink, az elmúlt eredmény kisiklás volt, jobb csapat vagyunk annál, mint ahogyan szerdán szerepeltünk. Felkészültünk az ellenfélből és szeretnénk visszatérni a korábbi sikeresebb játékunkhoz” – mondta Ördög József, a Gyirmót II edzője.

Csornai SE–Fehérvár II
Csorna, 15 óra. V.: Virág.

„Hét közben idegenben szereztünk egy pontot egy jó Bicske ellen, ami jól néz ki, de ha azt nézzük, hogy kétszer is vezettünk, s kaptunk egy elég véleményes tizenegyest, azért van hiányérzetem. Sorozatban jönnek a bajnokik, s bár nem túl hosszú a kispadunk, bízom benne, összeszorított fogakkal sikerül ismét jól és hazai pályán eredményesen futballoznunk. Jó lenne az elmúlt fordulókban mutatott koncentrációt áthozni, s akkor pontot, pontokat szerezhetünk” – emelte ki Varga Péter szakmai igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában