Bajnoki meccsek

2022.10.31. 08:38

Megyei foci - Gólzápor Kapuváron: így látták a megyei meccseket az edzők - nyilatkozatok

kisalfold.hu

Kapuvár–DAC Nádorváros 10–1 (3–1) 

Mayer János: – Örülünk, hogy ilyen sok gólt rúgtunk, ez mindig benne van a csapatban. Remélem, hogy ilyen nagy múltú csapat, mint a DAC, hírnevéhez hűen és méltón szerepel a jövőben. 

Makkos Tamás: – Gratulálok a kapuvári csapatnak. 

Abda-VVFK Bau–Vitnyéd 4–0 (4–0) 

Hagymási Zoltán: – Az első tizenöt percben nem találtuk a helyünket, majd játékrendszert váltottunk, ami után sokkal bátrabbak voltunk. Sokszor kerültünk az ellenfél mögé, a gólhelyzeteinket jól értékesítettük. Kulturáltan játszó csapatot sikerült legyőzni. 

Horváth Norbert: – Az első húsz percben jól játszottunk, a következő hetvenben fegyelmezetlenségeinknek köszönhetően a hazaiak eldöntötték a mérkőzést. Gratulálok az Abdának. 

Credobus Tehetségközpont–­Koroncó 0–3 (0–0) 

Király József: – Jó mérkőzést játszottak fiataljaink egy tapasztalt és jó képességű csapat ellen. A rutin döntötte el a mérkőzést a Koroncó javára. 

Jäkl Antal: – Nagyszerű mérkőzésen, amelynek színvonala szerintem meghaladta a harmadosztályt, megérdemelt győzelmet arattunk második félidei játékunkkal. 

Hegykő–Caola SC Sopron 2–5 (1–2) 

Finta Zoltán: – Nem voltunk ma egy súlycsoportban ellenfelünkkel. Megérdemelt a Sopron győzelme, ilyen különbséggel is. Több hibát elkövettünk a mérkőzésen, mint eddig az egész szezonban. A játékvezetés kiváló volt. 

Bücs Zsolt: – Végre olyan játékvezetőket kaptunk, akik le merték fújni a faultokat idegenben is. Én azt gondolom, hogy teljesen megérdemelten nyertünk, tudtuk, hogy a Hegykőnek vannak problémái, de ha nem lettek volna, akkor sem lett volna más az eredmény. Amiket gyakoroltunk öt védő ellen, azok bejöttek. 

Győrújbarát–Sza-Bi Qualit-Ménfőcsanak 1–1 (1–1) 

Konc Dániel csapatkapitány: – A helyzetek alapján megérdemeltük volna a győzelmet. 

Hannich Péter: – Szerencsére súlyos sérülés nélkül megúsztuk a mérkőzést, amihez szükség volt a játékosaink intelligenciájára is, s mindehhez partner volt a játékvezető is. 

SFAC 1900–Lipót Pékség 1–3 (0–2) 

Katona Sándor: – Ellenfelünk az első félidőben két talált góllal szerezte meg a vezetést, amit végül meg is tartott, igaz, a második játékrészben a fordítás is benne volt. 

Cseri Mihály: – Az első félidő alapján megérdemelten nyertünk. Köszönöm a lipóti kézilabdacsapatnak a közös felkészülést. 

Pannonhalma-Horn–Gönyű 1–1 (0–1) 

Füredi Richárd: – Ebben a meccsben ennyi volt. 

Harcz István: – Olyan meccsen hagytunk ott két pontot, ahol nyer­hettünk volna. Sérültjeinknek jobbulást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában