Torna-világbajnokság

2022.10.19. 10:03

Kialakult a magyar férficsapat győri szereplőkkel

kisalföld.hu

Mészáros Krisztofertől jó eredmény várható a világbajnokságon is. Fotó: gyac.hu

Fotó: Jozsef Freschli

Kovács István, férfi szövetségi kapitány döntése értelmében a tornászok liverpooli világbajnokságán a férfiválogatottat Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián, Tomcsányi Benedek, Kiss Balázs, Kardos Botond és Bátori Szabolcs alkotja majd. Közülük Mészáros, Tomcsányi és Kardos a Győri AC versenyzői.

A szövetségi kapitány elmondta, egészen október 25-ig Tatán edzőtáboroznak - ahol szólítás keretében többször is imitálják a vb-t -, másnap pedig indulnak a Liverpoolba. A szakvezető hozzátette: arról, hogy melyik tornász, melyik szeren indul csak a helyszínen, a pódiumedzés után dönt. Elmondása szerint - bár az elmúlt időszakot apróbb sérülések nehezítik - felkészültnek érzi a csapatot.  Előzetesen azt lehet tudni, hogy Mészárosék a hatodik selejtezőcsoportba kerültek, és korláton kezdenek. 

A tornászok liverpooli világbajnokságát október 29. és november 6. között rendezik meg.

Kovács István, szövetségi kapitány: - Azt érzem, hogy a srácok jól felkészültek. Kisebb kényelmetlenségek ugyan előfordulnak, Balázs Krisztiánnak és Mészáros Krisztofernek is vannak fájdalmai, de bízunk abban, hogy ez nem hátráltatja őket majd a versenyen, illetve addig még javulni fog az állapotuk. 

Címkék#GYAC#torna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában