Egy évre szól a szerződés

2022.10.05. 18:39

Kézilabda – Új szponzor az Audi-ETO mellett

Újabb támogatóval bővül az Audi-ETO női kézilabdacsapatának szponzori köre. A Phoenix Pharma Zrt. és a klub képviselői sajtótájékoztatón írtak alá együttműködési megállapodást a DVSC elleni bajnoki mérkőzés előtt.

kisalfold.hu

Fotó: Kovacs Aniko

Az Audi-ETO–DVSC bajnoki mérkőzést megelőzően írta alá Endrődi Péter és Vanyus Attila, a csapatot üzemeltető Győri ETO Kft. két ügyvezetője a legújabb szponzori szerződését, melyet a Szimpatika gyógyszertári együttműködési programot vezető Phoenix Pharma Zrt.-vel kötött a klub.

Nagy eredményként értékelem, hogy a Phoenix Pharmával bővül tovább az Audi-ETO szponzori köre. Örülök, hogy ebben a nehéz gazdasági és világpolitikai helyzetben is új üzleti, szponzorációs kapcsolatokat tudunk kötni, ezáltal pedig biztosítani tudjuk a csapat zavartalan, stabil működését. A Phoenix Pharma olyan szegmenst képvisel, ahonnan eddig nem volt jelen cég a támogatói körünkben. Biztos vagyok benne, hogy együttműködésünk sikeres lesz, és örülök, hogy a jövőben már közösen dolgozunk együtt a zöld-fehér sikerekért” – nyilatkozta Endrődi Péter ügyvezető.

A Phoenix Pharma Zrt. piacvezető hazai gyógyszer-nagykereskedelmi vállalat a független gyógyszertárak számára kidolgozott Szimpatika programjával lép együttműködésbe a magyar bajnoki címvédő csapattal. A Szimpatika az egyik legsikeresebb és egyben az egyik legnagyobb gyógyszertári együttműködési program Magyarországon.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Szimpatika Gyógyszertárak nevében a világ egyik legsikeresebb női kézilabdacsapatával lépünk együttműködésre. A győri helyszín különösen fontos számunkra, hiszen a városban itthon vagyunk: innen látjuk el gyógyszerrel Északnyugat-Magyarország gyógyszertárait és kórházait immár több mint 20 éve” – mondta Kaló Tamás, a cég vezérigazgatója.

„Együttműködésünk alapját a Szimpatika Gyógyszertárak és az Audi-ETO által képviselt közös értékek adják. Ezek közül a legalapvetőbb az egészség és az egészséges életmód iránti elkötelezettség. Az élsportban elért sikerek nagyon motiválóak, hatásukra egyre több gyermek és felnőtt kezd el mozogni és tudatosabban élni. A Szimpatika gyógyszertárakban dolgozó szakemberek pedig mindent megtesznek azért, hogy egészségügyi tanácsokkal, és ha szükséges, megfelelő gyógyszertári készítményekkel járuljanak hozzá az egészségtudatos életmód támogatásához. Nagyon örülünk az együttműködésnek” – tette hozzá Kaló Tamás.

Az együttműködés jól látható lesz, hiszen a Szimpatika logójával nemcsak a játékosok ruházatán, hanem többek között bajnoki mérkőzéseken pályamatrica formájában is találkozhatnak mostantól a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában