Személyes céljaira fókuszál a norvég klasszis

2022.10.10. 17:30

Kézilabda – Kihagyja az EB-t az Audi-ETO játékosa

kisalfold.hu

Fotó: Audi-ETO

Az Audi-ETO női kézilabdacsapatának játékosa, Veronica Kristiansen személyes okok miatt biztosan nem lesz ott a szűkebb norvég keretben a szlovén–montenegrói–macedón rendezésű Európa-bajnokságon.

A kézilabdázó orvosi kezelésen esik át, ezért nem tud a felkészülés és a torna kezdetén nemzeti csapata rendelkezésére állni, amiről értesítette is hazája szövetségét. A játékos nem végleg mondta le a válogatottságot, hanem ezt az időszakot hagyja ki. Az orvosi beavatkozás szükségessége nem sporttevékenységgel összefüggő ok, elvégzése idején azonban nem lehet sportolni.

“Az egészségemmel szerencsére minden rendben van, de most szükségessé vált, hogy a kézilabda EB helyett személyes céljaimat helyezzem előtérbe” – mondta Veronica Kristiansen.

“Veronica értesített bennünket arról, hogy személyes okok miatt kihagyja az idei EB-t. Játékosunkat mindenben támogatjuk” – nyilatkozta Endrődi Péter ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában