Második helyen áll az Agrofeed-ETO-UNI Győr

2022.10.07. 21:22

Kézilabda – Győri bravúr Békésben

kisalfold.hu

Fotó: Vig Norbert

Békés–Agrofeed-ETO-UNI Győr 21–28 (11–13)

Békés, NB I/B-s férfimérkőzés, 150 néző. V.: Sándor, Szabó B.

ETO-UNI Győr: VARGA I. – NAGY M. 2, SÖVEGJÁRTÓ 5, MÁTÉS 4, Ásványi, LANG 6, Paár. Cs.: Décsi Gábor, Pulai (kapusok), Sokoray 2, Győri-Dani, Goór 1, Lukács 1, Pápai, ROSTA 3, GAÁL 4. Edző: Bencze József.

Bencze József: – Nagyon boldogok vagyunk, hogy a békési katlanban győztesen tudtuk elhagyni a pályát. Azt gondolom, nagy csata volt végig a pályán, nálunk extra volt kapusteljesítmény, illetve a második félidőben főleg a védekezéssel sikerült magabiztos előnyt szereznünk. Ezt az előnyt a mérkőzés végéig sikerült megtartanunk, nem úgy, mint az előző mérkőzések folyamán. Megpróbáljuk a válogatott hetet arra felhasználni, hogy a sérültjeink rendbe jöjjenek, illetve még masszívabbá tenni a védekezésünket. Természetesen sok hiba van a támadójátékunkban és ezen is megpróbálunk változtatni. Ismét csapatként tudtunk fuzionálni és ez nagyban meghatározta a sikerünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában