Karate

2022.10.17. 15:30

Soproni sikerek a Goju-kupán

Szombathelyen rendezték meg a nemzetközi Goju-kupát. A WKF szabályrendszerű versenyre Dubaiból, Indiából, Németországból és Lengyelországból is érkeztek versenyzők. Sopront két egyesület képviseltette a megmérettetésen: a Bushido-Viadukt SE Balla Dániel, a Shotokan Tigrisek SE Gáncs Krisztián vezetésével küzdötte végig a napot.

kisalfold.hu

Halász Torda második helyezést ért el.

A Bushido-Viadukt SE eredményei: 1. Rausch Dániel (fiú kumite), Balla Dániel (felnőtt kumite); 2. Szerelem Nikolett (felnőtt kumite); 3. Czigány Benedek (fiú kumite).

A Shotokan Tigrisek SE eredményei: 2. Halász Torda (fiú kumite), Gáncs Krisztián (master kata); 3. Kocsis Bendegúz (fiú kata), Gáncs Nóra (lány kata), Halász Kornél (fiú kata), Kocsis Bendegúz (felnőtt kata).

A Shotokan Tigrisek október végén Lengyelországba látogat közel 30 fiatallal a Waclaw Felczak Alapítvány támogatásával. Katowice, Krakkó és Zakopane a cél, ahol most nem a karate, hanem a két ország kultúrájának megismertetése a cél. Majd novemberben a Visegrádi Alap támogatásával ismét nemzetközi edzőtábor lesz Sopronban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában