Döntött az MLSZ

2022.10.18. 12:26

Megyei foci - Balhéztak a szurkolók a Fertőrákos–Markotabödöge meccsen, a csapatokat büntették

Két újabb, félbeszakadt alacsonyabb osztályú bajnoki mérkőzésről döntött az MLSZ megyei igazgatóságának versenybizottsága.

Szeitz Tibor

Fertőrákoson a kispad előtt vesztek össze a drukkerek. Fotó: Facebook

Október elején rendezték a megyei III. osztályú Fertőrákos–Markotabödöge találkozót, amely 2–2-es állásnál, a 76. percben azért szakadt félbe, mert a két egyesület szurkolói között kialakult vita „rendzavarássá” fajult a vendégek kispadja előtt. A mérkőzést a határozat szerint 0–0-ás gólkülönbséggel írták jóvá, de mindkét csapat évi összeredményéből 1-1 bűntetőpontot levontak.

Múlt hétvégén az Ikrény–Nyúl szintén megye III-as bajnoki mérkőzés a találkozó 46. percében szakadt félbe, mivel az ikrényiek létszáma hét alá csökkent. A mérkőzés 12–1 volt a Nyúl javára, s ezt a pályán elért eredményt hagyta jóvá a testület versenybizottsága.

A meccs egyetlen hazai gólját Kulicskó Norbert szerezte, míg a nyúliak közül Mácsai Zsolt hétszer (!), Tompa Dávid háromszor, Herczeg Máté  és Herman Attila egyszer-egyszer talált  a kapuba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában