Félbeszakadt a meccs

2022.10.31. 09:16

A határtól néhány kilométerre tört ki a verekedés egy focimeccsen: egy néző verte, fojtogatta a kapust

kisalfold.hu

Forrás: burgenland.orf.at

Az utolsó percig még minden rendben volt a Burgenland területi másodosztályában: a Vasjobbágyi (Jabing) csapata 4-0-ra vezetett a Rábakeresztúr (Heiligenkreuz) ellen. Nem sokkal a vége előtt, a 89-ik percben olyan amilyenre ritkán van példa futballpályán – írja a burgenland.orf.at cikke alapján a vaol.hu.

Szócsata alakult ki a Rábakeresztúr játékosai és egy szurkoló között. A néző ekkor átugrott a kerítésen, és beszaladt a pályára. A kapust a nyakánál ragadta meg, lerántotta a földre és fojtogatta. Tömegjelenet alakult ki, a játékvezető pedig megszakította a mérkőzést. A Rábakeresztúr nem tudta folytatni a játékot. A nézők és a klub képviselői megerősítették az esetet az ORF Burgenlandnak. 

Az eset után a büntetés mértékéről a tartományi játékvezetői bizottság dönt. A kapus a támadásban nem sérült meg, sokkal és a nyakán keletkezet vörös foltokkal megúszta. Feljelentést egyelőre nem tettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában