Bemutatkoznak a GYAC szakosztályai

2022.09.23. 12:23

Sportágválasztó Győrben Madárral

kisalfold.hu

Sportválasztó a győri OSP-ben tavaly októberben. A képen Erdei Zsolt ökölvívó.

Fotó: Nagy Gábor

A Győri Atlétikai Club sportágválasztó rendezvénnyel, toborzóval várja a gyerekeket és szüleiket szombaton az Olimpiai Sportparkban. A tavalyi hasonló rendezvény hagyományait követve itt mutatkoznak be az egyesület sportágai, mind a tizenegy szakosztály: a judo, a karate, a birkózás, a torna, az atlétika, az ökölvívás, a súlyemelés, a tenisz, az evezés, az asztalitenisz és az esport is.

Az érdeklődők 9 és 14 óra között a klub élsportolóival is találkozhatnak. A GYAC-nál kiváló szakemberek felügyelete mellett sportolhatnak a gyerekek, természetesen az edzők is minden segítséget és szükséges információt megadnak az érdeklődőknek a szombati sportágválasztón.

Tavaly szinte mindegyik sportág felvonultatott nagy neveket, így többek között az olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós (cselgáncs) és Bárdosi Sándor (birkózás), az ötkarikás bronzérmes Erdei Zsolt (ökölvívás) vagy a párosban világbajnok, többszörös Grand Slam-győztes soproni Babos Tímea (tenisz) is együtt mozgott a gyerekekkel.

Ezúttal a GYAC szakosztályainak válogatottjai – így például Mészáros Krisztofer EB-ezüstérmes tornász vagy Ungvári Attila EB-bronzérmes dzsúdós – ismertetik meg az érdeklődőkkel a saját sportágukat, illetve újra itt lesz Erdei Zsolt, akit az ökölvívók hívtak meg, és a Madár becenévre hallgató egykori profi világbajnok ismét örömmel elfogadta az invitálást.

Az e-sport idén kifejezetten izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Létező sportok digitalizált verzióját lehet kipróbálni a virtuális valóságban, illetve lesz paintball, lézerharc, buborékfoci, archery tag (íjászcsata) célbalövés, valamint az alpinizmus és a via-ferrata alapjait is megismerhetik a fiatalok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában