Kazincbarcikán beállna a kapitány

2022.09.21. 08:29

Priskin Tamás, az ETO FC Győr támadója bízik a közeli visszatérésben

Nagy tervekkel vágott neki az őszi idénynek Priskin Tamás, az ETO FC Győr 63-szoros magyar válogatott támadója. Azt remélte, hogy jó játékkal és gólokkal tudja segíteni a társakat, de ezekből önhibáján kívül eddig semmi sem valósult meg. A második fordulóban a Szeged elleni mérkőzésen a szünetben le kellett cserélni és azóta nem is lépett pályára.

Papp Győző

Priskin Tamást a góljai miatt is visszavárják a csapatba a győri szurkolók. Fotó: kisalföld archívum / Csapó Balázs

Fotó: Csapó Balázs

„Sajnos előbb a combközelítő izmomban keletkezett egy gyulladás, majd nem sokkal később durván beszakadt az izom, ezért nem tudtam játszani. Mindez augusztus elején-közepén történt, azóta előbb rehabilitációs munkát végeztem, majd a héten kezdtem el a labdás edzéseket. Egyelőre nem a csapattal együtt készülök, de remélem, hogy a jövő héten már teljes értékű edzésmunkát tudok végezni. Nagyon hiányzik a játék, jó lenne minél hamarabb visszatérni a pályára. Bízom benne, hogy Kazincbarcikán már ott lehetek a csapatban” – említette Priskin Tamás, aki kapitányként igazi vezér az öltözőben, felnéznek rá a többiek. 

Az ETO az eltelt nyolc fordulóban kissé felemásan szerepelt az NB II őszi idényében: 4 győzelem mellett 1 döntetlen és 3 vereség a mérlege. Különösen fájó lehet, hogy a Szegedtől és a Pécstől is hazai pályán kapott ki. 

„Én elégedett vagyok a csapat szereplésével, nagyobb szerencsével több pontunk is lehetne – folytatja Priskin Tamás. – A játékunkat látom biztatónak, és szerintem az idő előrehaladásával egyre jobbak leszünk. A Pécs ellen megérdemeltünk volna legalább egy pontot, de akár a győzelmünk is simán benne volt a meccsben a helyzetek alapján. Ilyen balszerencsés mérkőzés minden csapat életében előfordul néhány egy-egy bajnokságban. Menni kell tovább, küzdeni, hajtani, és annak meglesz az eredménye.” 

Priskin Tamás a hét elején a Hivatásos Labdarúgók Szervezete díjátadó gáláján vett részt. Abban a megtiszteltetésben részesült, hogy miután anno a 2019/20-as szezon legjobb NB II-es játékosának választották, átvehette az elismerést. 

„A Covid miatt csak most tudták átadni a díjat. Abban az évben nemcsak az NB II gólkirálya voltam, hanem a vetélytárs csapatok kapitányai engem választottak az osztály legjobb játékosának is, ami hízelgő számomra. Remélem, hogy a karrieremben lesznek még hasonlóan szép pillanatok” – említette végül a játékos. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában