Hétközi forduló

2022.09.28. 07:28

NB III foci - az ETO Akadémia és a Gyirmót II is vereséget szenvedett, a Csorna ikszelt - fotók

Hétközi fordulót rendeztek szerdán az NB III-ban, a Nyugati csoportban szereplő három Győr-Moson-Sopron megyei csapat közül kettő idegenben lépett pályára. Összesen csak egy pontot sikerült szerezniük a megyei együtteseknek.

kisalfold.hu

Fotó: NAGYGABOR

Eddigi eredmények

Balatonfüred–ETO Akadémia 2-1

Gyirmót FC Győr II– Puskás Akadémia II 0-5

Bicske–Csornai SE 2-2

Előzetes - Otthon javítana  a Gyirmót II, idegenben játszik az ETO és a Csorna

Balatonfüred–ETO Akadémia 
Balatonfüred, BFC Sporttelep, 16 óra. V.: Jakab. 

„A Balatonfüred nagyon jó csapat, ezért a mérkőzés minden szakaszában a maximumot kell nyújtanunk. Remélem, hogy a szerdai mérkőzésen a játékosok megmutatják azt, amit a stábnak mindennap az edzéseken, és végre azt az eredményt szállítják, amit a munkájuk által kiérdemelnek” – fogalmazott Antonio Munoz, a zöld-fehérek spanyol trénere. 

Gyirmót FC Győr II– Puskás Akadémia II 
Gyirmót, Alcufer Stadion, 16 óra. V.: Papp Á. 

„A hétvégén elvesztettünk egy olyan bajnoki találkozót, amelyen teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a III. kerületnek. A Puskás Akadémia második csapata támadó focit játszó, fiatal együttes, ám szeretnénk hazai pályán mi dominálni és egy számunkra jó eredményt elérni” – mondta bizakodva Ördög József, a Gyirmót II edzője. 

Bicske–Csornai SE 
Bicske, 18 óra. V.: Maml. 

Hétvégén nem sikerült legyőzni a kiesőjelölt Mórt, csupán egy pontot szerzett a találkozón a Varga Péter irányította rábaközi gárda. 

„Egyértelmű, hogy nem nagyon vagyok elégedett a döntetlennel, de lehet, szerda este az lennék, mert a Bicske egy nagyon jó képességű együttes. Annyival talán könnyebb lesz a helyzetünk, hogy ezúttal nem nekünk kell kezdeményezőbbnek lennünk. Jó lenne ponttal hazatérnünk” – jegyezte meg a csornaiak szakmai igazgatója. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában