Sport

2022.09.04. 13:18

NB III foci - Magabiztosan győzött a Zsámbék ellen az ETO Akadémia

Az NB III Nyugati csoportjának 7. fordulójában a Zsámbékot fogadta az ETO Akadémia, ahol a lényegi kérdések már az első félidőben eldőltek, a második játékrészben pedig újabb gólok születtek mindkét oldalon.

kisalfold.hu

ETO Akadémia – Zsámbéki SK 6-2 (4-1)

Győr, ETO Park. V.: Jakab (Domján, Kondákor).

ETO Akadémia: Kiss Á. – Csáki, Szujó (Tullner 58’), Urblík, Gasztos (Ignácz 70’), Szabó T. (Hanzli 70’), Mitring, Vingler, Huszár, Bacsa (Tóth R. 58’), Moharos. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Zsámbéki SK: Terjék (Tímár 60’) – Somogyi, Orosházi, Sugár, Sárközi, Áprily (Kósa 56’), Kerék (Barlangi 56’), Zsuppán, László D. (Tóth N. 60’), Harmat, Marticsek. Vezetőedző: Szamosszegi Gábor.

Gsz.: Bacsa (7’, 50’), Mitring (10’, 88’), Csáki (15’), Huszár (37’) ill. Harmat (26’), Zsuppán (56’)

A 6. percben gyönyörű összjáték után Huszár került helyzetbe, ám lövését védte Terjék. Egy perccel később Bacsa egy kiugratást követően vezethette rá a kapusra a labdát, amit eltolt mellette, majd a hálóba gurított 1-0. A 10. percben a bal oldalon Mitring kapott jó labdát, majd ballal kilőtte a hosszú alsót 2-0. Negyedóra játék után Vingler végzett el balról egy szabadrúgást, az élesen középre érkező labdába Csáki ért bele, ami így a vendégek kapujában kötött ki 3-0. A 26. percben szépített a Zsámbék. A tizenhatoson belül Harmat elé került a labda, akinek megpattanó lövése utat talált a kapuba 3-1. A 34. percben Vingler labdaszerzés után bombázott kapura, Terjék bravúrral védett. Az első félidő hajrájában Huszár vállalkozott lövésre jó húsz méterről, a labda a kapus kezéből kicsúszva jutott a hálóba 4-1. Öt perc telt el a második játékrészből, amikor Huszár hozta helyzetbe Bacsát, aki eltolta a kapus mellett, majd a jobb alsóba lőtt 5-1. Az 56. percben labdát veszítettünk a félpályán, gyors kontrát követően Zsuppán került helyzetbe, aki szépen emelt Kiss Á. felett a hálóba 5-2. A végeredmény a 88. percben alakult ki, Hanzli cselezte középre magát, majd tálalt Mitring elé, aki szépen lőtt a jobb alsó sarokba 6-2.

Antonio Munoz: - Jó meccset játszottunk, ahol kilencven percen keresztül jó munkát végeztünk. Sok lehetőségünk volt, amiből ma hatot is értékesíteni tudtunk, ez nagyon fontos volt. A meccs végén kilenc U19-es játékos is a pályán volt, ez nagyon fontos a klub számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában