Labdarúgás

2022.09.04. 20:26

NB II foci - Idegenben nyert az ETO, döntetlent játszott a Mosonmagyaróvár - fotók

A Merkantil Bank Liga, NB II 7. fordulójában vasárnap két csapatunk lépett pályára: az ETO Ajkán, a Mosonmagyaróvár Szentlőrincen szerepelt.

kisalfold.hu

Fotó: Penovác Károly

Eredmények

Vasárnap

Szentlőrinc–Credobus-Mosonmagyaróvár 1–1

Ajka–ETO FC 0–1 Bővebben >>

Hétfő

Gyirmót–DVTK

Korábban

Szentlőrinc–Credobus Mosonmagyaróvár 
Szentlőrinc, 16.00. V.: Nagy R. 

A vendég kék-fehérek az elmúlt hétvégén hazai pályán kiütéses vereséget szenvedtek: az MTK 6–0-ra nyert a Wittmann parkban. 

„Igyekeztünk kimászni a sokkból, és olyan helyzetet teremteni, ami megalapozhatja, hogy eredményesek lehetünk Szentlőrincen. Tudjuk, hogy nehéz helyzetben vagyunk, érezzük a mérkőzés súlyát. Bízunk benne, hogy ponttal vagy pontokkal tudunk hazatérni vasárnap” – nyilatkozta Varga László vezetőedző. 

Ajka–ETO FC Győr 
Ajka, 17.00. V.: Sipos. 

Az ETO jó formának örvend, ugyanis legutóbbi három mérkőzésén hét pontot szerzett és mindössze egy gólt kapott. 

„Egy nagyon stabil csapat lesz vasárnap az ellenfelünk rutinos játékosokkal és tapasztalt edzővel. Tudjuk, hogy a pontrúgásokban erősek, hazai pályán kifejezetten masszívak, de nyilván kielemezzük őket, felkészülünk belőlük, és jó eredményt akarunk elérni ellenük” – mondta Tímár Krisztián, az ETO vezetőedzője a klub honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában