Bajnoki meccsek

2022.09.11. 07:32

NB II foci - Hazai pályán ikszelt a Mosonmagyaróvár, idegenben győzött a Gyirmót - fotók Mosonmagyaróvárról

A Merkantil Bank Liga, NB II 8. fordulójának eredményei.

kisalfold.hu

Credobus Mosonmagyaróvár–Dorog 1-1
Mosonmagyaróvár, 16.00. V.: Bana.

Fotók a meccsről

Előzetes - A szentlőrinci döntetlen után ezúttal már győzni akar a hazai csapat, amely szeretne feljebb kapaszkodni a táblázaton. Varga László vezetőedző: – Egy nagy pofon után sikerült talpra állni, emberhátrányban játszva is pontot szereztünk a legutóbbi fordulóban. Felkészültünk a Dorogból, de a saját játékunkat játszva, az elmúlt heti hozzáállással párosítva hazai pályán győzni akarunk.

AQVITAL FC Csákvár– Gyirmót FC Győr 1-2
Csákvár, 16.00. V.: Lovas.

Előzetes - A kék-sárgáknak mindenképpen győzelemmel kellene hazatérniük Csákvárról, hogy tapadjanak az élbolyhoz. – Nincs megállás, keményen dolgozunk tovább. Sajnos a Diósgyőr ellen itthon veszítettünk, ezért most különösen fontos lenne, hogy Csákváron nyerni tudjunk, amivel kiegyenlíthetnénk a botlást. Tanulságos volt az elmúlt meccsünk, vasárnap mindenképpen többet kell futni és pontosabban játszani a siker érdekében – fogalmazott Csertői Aurél, a Gyirmót szakvezetője.

NB II - További eredmények

Soroksár–Szeged 1–1
Nyíregyháza–Kazincbarcika 4–2
Budafok–Békéscsaba 1–0
Siófok–Tiszakécske 0–0
Haladás–Ajka 0–0
Kozármisleny–Szentlőrinc 1–2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában