Megállapodás

2022.09.09. 13:23

NB II foci - Credobus név alatt rúgják újabb három évig a labdát Mosonmagyaróváron

Újabb három évig Credobus Mosonmagyaróvár néven versenyzünk – jelentette be pénteken sajtótájékoztatón Drescher Ottó, az MTE 1904 Csoport elnöke.

kisalfold.hu

Marad a névadó szponzor

A Credobusokat gyártó Kravtex-Kühne Csoport az MTE 1904 Csoport futballcsapatával új támogatói megállapodást kötött, mely nyomán a vállalkozás 2025-ig főtámogatója és névadója lesz a klub első- és utánpótlás csapatainak. A klub elnöke mellett Árvay István mosonmagyaróvári polgármester köszönte meg Süli Csaba, a Kühne Mezőgazdasági Gépgyár Zrt. vezérigazgatójának, hogy a nehéz gazdasági helyzetben a klub mellé álltak. Az NB II-be visszajutott csapat a támogatásnak köszönhetően stabil háttérrel folytathatja szereplését a bajnokságban. Mint elhangzott, a Kravtex-Kühne Csoport a mosonmagyaróvári sportélet legnagyobb támogatója.

Süli Csaba hangsúlyozta, a 2600. busz gyártásán vannak túl, és a Volánbusz buszparkjának negyven százalékát ők állították elő.  


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában