Labdarúgás

2022.09.17. 07:41

Kupaforduló négy megyei csapattal - győzött az ETO, a Gyirmót rögtön búcsúzott - fotók

A MOL Magyar Kupa harmadik fordulóját a hétvégén rendezték. Ami a megyei résztvevőket illeti, négy csapatunk volt érdekelt a sorozatban, s mindannyian szombaton 15 órakor léptek pályára.

kisalfold.hu

Pillanatkép a Mezőörs–BTE Felsőzsolca mérkőzésről. Fotók: Nagy Gábor

Fotó: NAGYGABOR

Hatalmas meglepetés a labdarúgó Magyar Kupában - kiesett a Gyirmót

Az ETO magabiztosan, a Mosonmagyaróvár hosszabbítás után jutott a 32 közé. Sajnos nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást a megyei II. osztályú Mezőörsnek.

Iváncsa KSE (NB III)–Gyirmót FC Győr 3-2

Pécsvárad SE Prosport.hu (Baranya I.)–ETO FC Győr 0-4

Füzesgyarmati SK (NB III)–Credobus Mosonmagyar­óvár 1-2

Mezőörs–BTE Felsőzsolca (Borsod-Abaúj-Zemplén I.) 0-4

Előzetes

Iváncsa KSE (NB III)–Gyirmót FC Győr 

A hazaiak az NB III Közép csoportban szerepelnek, ahol az eddigi nyolc találkozójukból hetet megnyertek, egyszer döntetlent játszottak, így 22 ponttal vezetik a bajnokságot. Ezzel együtt legyőzésük nem jelenthet gondot a nemrég még élvonalbeli Gyirmótnak. 

Pécsvárad SE Prosport.hu (Baranya I.)–ETO FC Győr 

Tímár Krisztián, az ETO vezetőedzője: „A legfontosabb a továbbjutás kiharcolása. Rotálni fogunk az összeállításban, igyekszünk mindenkinek megfelelő terhelést adni. Elképzelhető, hogy újabb fiatal kap szerepet.” 

Füzesgyarmati SK (NB III)–Credobus Mosonmagyar­óvár 

A kispadról nemrég távozó Varga László helyett a megyei I. osztályban szereplő óvári együttes trénere, Horváth Csaba „meccsel” a kupatalálkozón. 
„Átmeneti időszakban vagyunk, de keményen dolgoztunk a héten is, mindenképp a továbbjutás a célunk. A kupamérkőzés jó felkészülést is jelent a bajnokságot illetően” – mondta a beugró tréner. 

Mezőörs–BTE Felsőzsolca (Borsod-Abaúj-Zemplén I.) 

„Van három rutinos játékosunk, a többiek fiatalok, de remélem, ők sem izgulják majd túl a találkozót” – nyilatkozta még hét közben Szekeres Krisztián, a mezőny egyetlen megyei II. osztályú csapata, a Mezőörs edzője. 

A párharcok egy mérkőzésen dőlnek el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában