Hétvégén a DEAC-ot fogadják a soproniak

2022.09.28. 12:00

Kosárlabda – SKC – Az eredmény másodlagos

kisalfold.hu

Nem törődik az edzőmeccsek eredményeivel Kostas Flevarakisz, a Sopron KC férficsapatának vezetőedzője, aki jelenleg a csapatépítést tartja a legfontosabb feladatának. Két vereséggel a 4. helyen zárta a csapat a Göcsej-kupát a múlt hétvégén, Zalaegerszegen. Hétvégén már kezdődik a bajnokság, a nyitófordulóban vasárnap 18 órakor a DEAC látogat a Novomatic-arénába.

"A felkészülési mérkőzéseken nem az eredményt tartottam fontosnak, hanem a csapat építését. Teljesen átalakultunk, új csapatot kell építeni, amelyhez nem kevesebb, mint hét meghatározó játékos érkezett. Kell némi idő ahhoz, hogy játékosaink megismerjék egymást a pályán és azon kívül is. Nem a felkészülési tornákra, edzőmeccsekre készülünk, hanem hosszú, nehéz szezonra. Ezzel együtt optimista vagyok, van elég tapasztalatom egy csapat építésében, sok szinten, sok helyen dolgoztam már. A srácokon pedig látszik, akarnak edzeni, fejlődni, nagyon keményen készülnek, jól dolgoznak. A most épülő SKC teljesen más csapat lesz, mint amilyen az előző szezonbeli volt, más egyéniségekkel, más játékosokkal, más erényekkel és gyengeségekkel. Ettől a héttől kezdve készül együtt a teljes keret. A leghatékonyabb taktika kialakításán dolgozunk, elégedett vagyok az eddigi munkával, bízom a játékosaimban" – mondta Kosztasz Flevarakisz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában